Šta je novo?

Halo 2 na xp?

Sve mi je jedno,upgrade me svakako ceka a kupio sam i XP i VISTU :d

Dao glas za xp...:p

Aj da dignem ovo iz mrtvih.
Pojavio se "neoficijalni" patch koji ce poterati ovo cudo na XP-u. Navodno singleplayer funkcionise, s'tim sto nema filmova, dok online jos ne radi savrseno.
Nisam licno isprobao, ali kazu da radi bolje do 30% na XP-u.
Snaci cete se sami gde ima da se skine :smoke:
Ako neko isproba neka ostavi komentare.

Poslednja izmena:
To je ovaj patch, zapravo loader:
Kod:
http://xaocphoto.com/voodoo/h2xpldr.rar

Aj neko ko ima Halo 2 nek proba da li radi, pošto još nemam igru, a bogme nemam ni vremena da se bakćem instalacijom Viste.

Ma probao ja,ne znam ni sam zašto.Neće loader da mi radi,ako ja to uopšte dobro radim.Kliknem na njega kad ono ništa:d

To je ovaj patch, zapravo loader:
Kod:
http://xaocphoto.com/voodoo/h2xpldr.rar

Aj neko ko ima Halo 2 nek proba da li radi, pošto još nemam igru, a bogme nemam ni vremena da se bakćem instalacijom Viste.

Radi igra... probao sam malopre... samo sto nisam instalirao nego verziju iz viste sam samo pokrenuo preko loadera... samo sto nisam uopste uradio kako pise u help-u... instalirao sam samo XLiveRedist1.0.6027.msi i vcredist.msi sa halo 2 dvd-a... i onda iz kopirao sve iz WowLoader-0.2.rar u halo 2 direktorijum... i onda samo se prevuce halo2.exe na loader.exe i krece loading igre...

Kako bi mogao da se napravi shorcut,ili nesto sa .bat-om da pokrece halo2.exe preko loader.exe???

Hmm,meni neće da se pokrene instalacija.Javlja neku grešku:trust:

Da čovek ne poveruje..Ne znam ni zašto se trudim oko ove igre ali ajde da probam.Sve sam uradio kako treba i dođem do toga da biram težinu igre i ništa se ne dešava.Kliknem i sve stoji:wall:

Moj drug je vec presao na WinXP-u onaj famozni prvi nivo posle kog trazi aktivaciju i grao je drugi. Ja cu probati sutra.

Naravno, loader primenjujete na Razorovu repack verziju, ne na onu prvu promo što radi samo prvi nivo.

Poslednja izmena:
@ goran.a: procitaj pazljivo sta ljudi pisu, i skontacjes, samo polako i opusteno.
Mene je nesto zezalo, ali sad cje probam opet:p iskopirao sam sve kao u uputstvu, ali da probamo po ravenovo metodu...
Inace odigrah na visti, na 1440x900 medium, i zna fino da smori loading i sl.
Bas zna da zaore po hdd-u.

Poslednja izmena:
Kod mene se na dve mashine desava da posle filma se ukljuci antialising i onda pocne da sece ko ludo... iako mi stoji disabled antialising cim kliknem na antilising da bude diseblovan... igra poleti na 7900gs sa 30fps na 80fps... na 7300gt nisam merio, nisam instalirao fraps jer mi otisao hard star 3 meseca a da ga jos nehladim... aggrrrr...

USPELO!

Hvala Ravenu:

"Radi igra... probao sam malopre... samo sto nisam instalirao nego verziju iz viste sam samo pokrenuo preko loadera... samo sto nisam uopste uradio kako pise u help-u... instalirao sam samo XLiveRedist1.0.6027.msi i vcredist.msi sa halo 2 dvd-a... i onda iz kopirao sve iz WowLoader-0.2.rar u halo 2 direktorijum... i onda samo se prevuce halo2.exe na loader.exe i krece loading igre..."

PUNO bolje radi!
Minimum 30% bolje, ucitavanja izmedju nivoa su neverovatno kracja nego na visti, haos.
Nema drljanja po hdd-u, sasvim druga prica.
Jedino me zeza shortcut, ali cje sredimo:p

I da , nije hteo da radi sa Halo2.exe, ali zacudo sa startup.exe je proradio, nema logike al' cim radi o.k.

I sad cujem extra komentar jednog od marinaca na izgled Master Chiefa: Where did you left your bike?
Ili tako nesto..

Eto, dobili smo izdanje za Win XP:p

Cje da predjem jos jednom, i ovako sam ga spalio za 2 dana, a jos sam dobrim delom bio i pijan ta 2 dana:p

Poslednja izmena:
USPELO!

PUNO bolje radi!
Minimum 30% bolje, ucitavanja izmedju nivoa su neverovatno kracja nego na visti, haos.
Nema drljanja po hdd-u, sasvim druga prica.
Jedino me zeza shortcut, ali cje sredimo:p

I da , nije hteo da radi sa Halo2.exe, ali zacudo sa startup.exe je proradio, nema logike al' cim radi o.k.

I sad cujem extra komentar jednog od marinaca na izgled Master Chiefa: Where did you left your bike?
Ili tako nesto..

Eto, dobili smo izdanje za Win XP:p

Cje da predjem jos jednom, i ovako sam ga spalio za 2 dana, a jos sam dobrim delom bio i pijan ta 2 dana:p

Nema na cemu... za shorcut je objasnio voodoo... kopiras taj loader, i ostale fajlove iz WowLoader-0.2.rar-a u halo 2 folder... onda napravis shorcut od loader.exe, i u target shorcut-a dodas halo2.exe... evo kako kod mene: "E:\Program Files (x86)\Microsoft Games\Halo 2\Loader.exe" halo2.exe

Malo imas memorije da ti hard nedrlja... meni vista sa ovih 2gb radi odlicno... al ne bih bas zbog jedne igre... da stalno se prebacujem iz jednog win-a u drugi... a jos kada igra izgleda da je od pre 2 godine... ma izgleda kao halo 1... meni je grozota da igram igru sa tako losom grafikom... kad uporedis npr. Prey i microsoftovo cudo Halo 2... to su nebo i zemlja... mislim sta oni misle da ce ljudi zbog halo 2 da prelaze na vistu... bolje da su stavili neku bolju igru za tu... al sta je tu je... odo ja vec u off...

Ipak cu da je predjem... dok "nekupim" shadowrun... vidim zanimljiva igra... i ova valjda igra je za vistu... al ima vec leka... hahahah

Evo i ja sam probao 'alo 2 na XP-u - sve radi k'o podmazano, 1024x768 High, AA iskljucen (upravu ste za AA, kao da ima tendenciju da se upali sam od sebe), posle prvog nivoa ne trazi aktivaciju.

Poslednja izmena:
Ma dobro, izgleda zastarelo, ali meni je Halo bas lep trip, prica jeste jeftina al' je lozhana.
Ja sam lozhana.

pa ako je prica jeftina, grafika jeftina - sta valja onda ? Nacin izvodjenja ? (kontroler na konzoli ROFL)

I da, jos jedna stvar, kad god performanse budu lose - nizak FPS (ne mislim na seckanje usled swapovanja - za divno cudo toga na mojoj masini nema uprokos velicini page fajla, koji prevazilazi 1.5GB dok je HALO 2 aktivan), tokom igre idite u Settings - > Video - > Aniti Aliasing - > i kliknite na Disable, iako mi se cini da AA nije bio ukljucen, ovo je svaki put utrostrucilo FPS.

Generalno, u svakom FPS-u je jeftina prica, ali ovo mi je nekako po volji.
The beauty is in the eye of the beholder.

A simpa mi je master chief, lici mi na robocopa, i najbolesnije od svega, nekad pozelim da sam cyborg:p

Poslednja izmena:
Igra stvarno ima dobrih i smesnih komentara, kao na primer "Son do you know how much this equipment cost?" (oruzar se obraca Master Chiefu oko Mark VI Spartan Armora) a on mu uzvraca "Tell that to the Covenant...", ili onaj kad Cortana kaze chiefu kad treba da beze sa stanice, "Me, inside your head. Now!"... U svakom slucaju igra mi se jako svidja, bez obzira na sve pljuvacine.

mLaki, to znaci da rade in-game filmici??U XP-u? :)

mLaki, to znaci da rade in-game filmici??U XP-u? :)

Ako mislis na ingame filmice uradjene u enigineu igre, da, oni rade bez ikakvog problema. Jedino sto imaju jacu grafiku od gameplay grafike pa treba malo vise vremena da se ucitaju. WMV animacije ne rade, ali nije nikakva steta, posto su to samo krediti i Bungie i MGS introi.

@mLaki:E, super onda...krecem u nabavku :)
@stormwatch:Tesko da je igra zakon, ali meni je ok....uz sve objektivne nedostatke i mane.

Ma Halo je extra!!
Prica mi lezi, Master Chief je baja, Cortana je simpa, Onj crnac Johnson se zvase, i on je baja , laje k'o ker:p Ma prava ekipa.
I Arbitar je o.k.
Veliki plus za vecju kolicinu naoruzanja, pogotovo za covenante.
Jos plus koriscenje 2 oruzja istovremeno, bas nezgodno za bilo koga ispred vas.
I jos par novih vozila, sve u svemu ja zadovoljan.

Ma ljudi ja se ubi od igrice jer nece da krene,sve sam uradio za instalaciju na xp kako ste napisali i krene medjutim odmah posle toga prijavi not be located in the dynamiclink libraru advapi32dll,****m li ga sta to znaci.Ako neko zna molim veliki help ne kao kuca nego kao neboder jer se iznervira vec 2sata.

Nazad
Vrh Dno