Šta je novo?

Colin McRae: DIRT

:) bolje kupi novi procesor jer i ako izbace patch pitanje je koliko ce uspeti da tvoj procesor svari sve to...

Ne verujem da cu. Imam socket A. Jedino da nadjem nekog polovnog OC Bartona, ali mi ni to ne vredi. Jednostavno dostigao sam LIMIT "apgrejda" na ovoj mahini, jos mi je samo prostora za 512MB DDR memorije ostalo. :crash:

Posto sam na netu kupio verziju koja mi ne radi, jel mozete da mi preporucite verziju koja radi odnosno gde da je kupim?
Hvala.

Poslednja izmena:
Međutim svaki put kad ulazim u igru kaže autoload failed:mad: ?

Ima li iko još ovakav problem a da ga je rešio?Ne mogu drugačije da igram nikako:wall:

edit-pih,na zvaničnom forumu Codemasters je pojedinima sa istim problemom odgovorio da treba da imaju internet konekciju uključenu dok igraju i rešiće problem.:wall: Treba ih sve gepekovati™:d .

Poslednja izmena:
Treba ih sve gepekovati™:d .

Ali samo pod uslovom da se bave basketom... i da navijaju za Partizan :d.

Sada ozbiljno, na nekim forumima kazu da bi DVD trebalo da bude u drajvu (i tu ne misle samo na onaj koji si kupio sa igrom, vec bilo koji DVD, moze da bude cak i prazan medijum).

Probaj.

verzija koju imate (ako ste je kupili odma kad je izasla, tj to izdanje) nije dobra. Ostali su neki "repovi" u DRM proverama. Ima druga verzija koja je prekljuce izasla i koja je kompletna. bice uskoro i ponovo-napunjena verzija...

verzija koju imate (ako ste je kupili odma kad je izasla, tj to izdanje) nije dobra. Ostali su neki "repovi" u DRM proverama. Ima druga verzija koja je prekljuce izasla i koja je kompletna. bice uskoro i ponovo-napunjena verzija...

Ma kakvi,dešava se i ljudima koji su zaista kupili igru.Rekoh već,Codemasters je odgovorio svima kojima se to dešava da treba da imaju konekciju uključenu,probao i zaista je tako:wall: .

Ma kakvi,dešava se i ljudima koji su zaista kupili igru.Rekoh već,Codemasters je odgovorio svima kojima se to dešava da treba da imaju konekciju uključenu,probao i zaista je tako:wall: .

Nisam mislio konkretno ni na jedan problem, samo sam preneo vest koju sam video i jednoj od prodavnica :p

PS

More FPS patch (Low-End GFX)

(No Shadow on Low Settings GFX - Replace Folder System)

http://anonym.to/?http://rapidshare.com/files/37738052/system_6600GT_Optimized.rar

Poslednja izmena:
Pomaže dosta,ali je i dalje na granici igrivosti karijerni režim.

pa sta reci za engin koji u meniju igre kod mene baca svega 50-tak fps :S: Kad sam zezanja radi stavio senke na ultra imao sam ne 1 fps - vec 2fpm

ja sam sinoc konacno uspeo da pokrenem igru i stvarno me ama bash ni malo nije odushevila... Mnogo vishe sam ocekivao,bar da upravljanje bude za nijansu realnije....

ja sam sinoc konacno uspeo da pokrenem igru i stvarno me ama bash ni malo nije odushevila... Mnogo vishe sam ocekivao,bar da upravljanje bude za nijansu realnije....

Upravljanje ne može da bude realnije jer to ni nije cilj ove igre. Nikad nije ni bio. Meni se dopalo, zveri na 4 točka baš dobro prijanjaju za podlogu:D , uživanje je voziti.

....katastrofalno...nemam reci...sve delove Collin-a sam presao...cak sam u 2005. imao zvanicno vreme na Codemasters-ovoj listi....sta im je ovo trebalo?
nemam mnogo vremena za gaming, ali ovo sam bas iscekivao, stvarno steta...momentalni uninstall...
Imam utisak da nisam ni igrao...kao da tek treba da izadje....:S:

....katastrofalno...nemam reci...sve delove Collin-a sam presao...cak sam u 2005. imao zvanicno vreme na Codemasters-ovoj listi....sta im je ovo trebalo?
nemam mnogo vremena za gaming, ali ovo sam bas iscekivao, stvarno steta...momentalni uninstall...

That bad huh? :trust: Ovo onda gore ispade nego Flatout2 posle keca...

DiRT je domaci zadatak za 2005.

Nemas vremena za gaming a ocrnis igru!!!! SMESAN KOMENTAR

Ili sada nemas mesta na codemaster listi pa ti nije interesting....

Igra uopste nije losa,standardno dobra arkadna voznja,poboljsane grafike a sada sto je zahtevna to se bas i ne moze ubrojati kao neki veliki nedostatak.

Sve u svemu.vredno igranja

Nemas vremena za gaming a ocrnis igru!!!! SMESAN KOMENTAR

Ili sada nemas mesta na codemaster listi pa ti nije interesting....

Igra uopste nije losa,standardno dobra arkadna voznja,poboljsane grafike a sada sto je zahtevna to se bas i ne moze ubrojati kao neki veliki nedostatak.

Sve u svemu.vredno igranja

Nemoj, sad ispade da sam ja ocrnio igru :) Quoteuj ga:D

Ajde neko od ovih kojima se svidja igra da mi odgovori(za ove sa codemaster liste i slicne sto kritikuju me i ...)
Zasto su izbacili sledece staze:Finland,Sweden,Greece...

Poslednja izmena:
Na xboxu je fps kao zakljucan na 30, ali bude i manje. Kad to znamo, dobro je da na PC-u uopste i radi preko 30, iako bi realno trebalo da leti...

Ja sam danas nakon 2h zezanja uspeo da pokrenem igru... skinuo sam i daemon tools 4.09 i sptd driver 1.47... i starforce sam updateovao i opet nista... ali sam onda naleteo na "mini lek"... hahahah... i proradi bez problema samo sto "kupljena" igra mora da stoji na hardu... Igra bolje radi nego demo... imam nekih konstantnih 35 fps a ide i preko... ali podesavanja su na 1024x768 medium-high... igra mi se dosta svidela... podseca me na 2004-ku... malo upravljanje mi je smetalo u pocetku ali sam se navikao... kao sto je bese gx-x rekao kao da se skrece sredinom kola... ali posle 2,3 odvozane sam se navikao... nesto malo ima trka... u 2005-ci u karijeri je bilo vise staza... mozda vremenom dok se penjem piramidom bude vise staza... hahaha... :-devil-: :-devil-: E da igra ne da je zarazna, nego otkida, hahahaha.... kada sam ja u jednom mahu stumbao 30% karijere... hahahah

Poslednja izmena:
Skroz ok igra planiram da se zabavljam istom narednih nedelju, dve, poceo sam za pocetak carieru da vidim kako ide.
Igram game padom ,i zapamcene su komande kako treba dok god ne ulazim u options, cim udjem u options , izgube se podesavanja komandi, zato sam podesio grafiku na 1280x800 high sve i imam od 30-45 fpsa u zavisnosti od trke(staze) i pogleda, i da li je reli ili trka sa vise kola, i vise ne ulazim u options i komande su zapamcene.
Radi mi ok preko (30 fpsa) i 1680x1050 ali moram da podesim uglavnom med i po nesto high(ne senke).
Probao sam i ultra high u 1280x800 i reli je oko 30 ali ove trke sa vise kola padaju i na oko 25
i po malo seckaju tako da sam odustao od ultra setovanja jer, onda ako je trka sa vise kola moram da skidam neke opcije pa se komand zaglupe itd, i onaj restart pa SF proveravanje diska je zamorno.
Inace ok igra. Vidim da mi nece skoro dosaditi. :banana:
Taman malo da predahnem od CODA 2 :bottle:

Poslednja izmena:
@ Benny Blanco
Znaci extra-lepo radi na 2900XT!?! To je lepo cuti!! :)

Naravno to ne znaci da pohvale idu Codemastersu za "optimizaciju"...:d

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno