Meni moja masina itekako ugreje sobu, nema potrebe za grejanjem tokom zime.
komp(bar moj) uvlaci prasinu zagreva i spaljuje u sebi i izbacuje kroz napajanje i 12cm vent!
i to smrdi! lol
more sto posto da si stavio prljavu carapu kao filter na taj kuler nemoj sad da se vadisok provalio sam zasto je mnogo smrdeo proteklih 2 nedelje! stavio sam novi kuler na graf koji ima plasticni deo pa st to greje i plastika smrdi..ta DA
dosta je imati chieftec kucjishte pa da ubije ona plava dioda.
<spavam u drugoj sobi>
Oni koji spavaju u sobi sa ukljuchenim kompjuterom,treba da nabave jonizator-ozonizator vazduha.I to nije hir vec ozbiljna preporuka.Vazduh je jako zasicen pozitivnim jonima i nije zdravo osim ako nije leto(kao sada) pa je otvoren prozor.
Tvoj savet je potpuno na mestu, i stvarno treba porazmisliti malo o tome...
Da ne otvaram novu temu, pade mi napamet kad sam procitao tvoj post da pitam posto se slabo prica o tome, kakve su sve posledice spavanja pored non stop ukljucenog kompa?
Znam da ih ima , ali koliko smo zaista u opasnosti da tako kazem...
u mnogo vecoj opasnosti si ako jedes pecenje,slanu i ljutu hranu,pijes,pusis i zivis u pancevu :d nego sto si u opasnosti ako spavas pored kompa veruj mi![]()
salu na stranu ima mnogo vise opasnosti u svakodnevnom zivotu od spavanja pored kompa (sem ako ti jastuk nije samo kuciste)
u prevodu: opusti se :wave:
Nishta gore nema kad te uhvati san i ti odspavash jednu partiju a onda oko 3:30 poche HDD da krlja...![]()
Kada sedish u zatvorenoj sobi u kojoj radi jedan ili vishe rachunara oseticesh ubrzo osecaj zagushljivosti vazduha.Po nekad i osecaj u glavi koji smara.Izadjesh napolje i kazes uhhh...lepo je na svezem vazduhu a zapravo nije u pitanju kiseonik vec je napolju izbalansiran polaritet vazduha u odnosu na tvoje telo.I tada sa jako pozitivno namagnetisanim organizmom predjesh u blago negativni ili neutral.Rachunar zagadjuje vazduh i to je chinjenica koja je dokazana empirijski.Zdravstveni radnici svetske zdravstvene organizacije su mnogo puta upozoravali na to.Svako ko ti kaze suprotno lupeta jer je neznalica.Provetravaj sobu ili cesce izlazi na prozor.Mozda nabavi jonizator-ozonizator i sl.Ne pricham ti napamet.U svakom sluchaju,ne preporuchuje se spavanje u zatvorenoj sobi sa ukljuchenim rachunarom.Tvoj savet je potpuno na mestu, i stvarno treba porazmisliti malo o tome...
Da ne otvaram novu temu, pade mi napamet kad sam procitao tvoj post da pitam posto se slabo prica o tome, kakve su sve posledice spavanja pored non stop ukljucenog kompa?
Znam da ih ima , ali koliko smo zaista u opasnosti da tako kazem...
u mnogo vecoj opasnosti si ako jedes pecenje,slanu i ljutu hranu,pijes,pusis i zivis u pancevu :d nego sto si u opasnosti ako spavas pored kompa veruj mi![]()
salu na stranu ima mnogo vise opasnosti u svakodnevnom zivotu od spavanja pored kompa (sem ako ti jastuk nije samo kuciste)
u prevodu: opusti se :wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari