Da li je ikome ispala Nokia E61 sa malo vece visine (approx 1 m) na tvrdu podlogu, tipa parket, itison ili beton?
Meni se to desilo 2 puta sasvim slucajno (kako drugacije, drugi put jutros) i primetio sam nesto neverovatno.
U oba slucaja prilikom pada, cuo se BEEP, isti onaj koji telefon pusta kada se gasi/resetuje. Nakon jednog BUM (udarac o zemlju) i 10 sekundi straha, telefon je i dalje radio ALI! - resetovao se i promenio temu na default plavu (sa kojom inace dolazi). I tako i jutros i prosli put
Naravno, preziveo je i ovaj pad bez ijedne ogrebotine a ne pojavljuju se nikakve anomalije pri radu.
Jako cudno![]()
taj beep nije uopste cudan, ako su ti ukljuceni warning tones, posto se taj zvuk cuje i kad vadis memorijsku karticu jer se kartica pomeri (najverovatnijje) taman za toliko da telefon ukapira da si je izvadio. temu vraca na default ako ti se tema nalazi na kartici. logicno, zar ne ? :smoke:
@pajics koliko te kostala zamena display-a?
da li je neko do sada menjao joystick?
ovaj na mom telefonu ima lufta skoro 3 mm po svim osama :crash:
kapiram da cu uskoro morati da ga zamenim:wall:
meni je tel ispadao ne znam ni sam koliko puta, i za sada ima jednu ogrebotinicu na donjem levom cosku i to je to... neverovatno izdrzljiva naprava, cim kod mene prezivljava skoro celih godinu dana
jos jedno pitanje: konstantno mi se cuje neko tiho zujanje iz predela tastature. sta to moze da bude? cuje se od kako sam kupio tel i nikako da ga odnesem u servis... :wall: