Ja kada sam instalirao Linux prvi put, stvari su bili malko drugacije 🙂 Pa iako sam instalirao drajvere za grafiku skoro 7 dana i 6 puta rekompajlirao kernel kako bih naterao prokleti AC97 da radi, nisam zakukako kako nije za mene 🙂
Bas naprotiv, posto me je ***** ko sansku kozu, hteo sam da ga namestim da radi i tacka.
Ne kazem ja da nije za mene, vec ne vidim zasto bih nesto namestao 7 dana ako ne moram.
Nije bilo med i mleko namestiti sistem ni na 95/98 ... ali Win je napredovao od tada, a Linux je jos uvek, sto se toga tice na nivou 98-ice.
E sad, da postoji nesto sto mozes odraditi u Linuxu, a ne mozes u Windowsu, pa da je mucenje opravdano, ali ovako, zasto bih to radio?
Eto mozda ako bi krenuli da zalaze po kucama i traze nelegalne Windowse, mada ja imam legalan ...
Cak primecujem da isti ljudi vole MAC zato sto je jednostavan, a onda vole i Linux zato sto je komplikovan, a windows koji je izmedju ta dva nista ne valja
🙂
Kao sto vidis, ti si stavio Linux koji je danas mnogo vise user&*****-friendly nego kada sam ga ja prvi put instalirao ali si i pored svega toga odustao za par dana. Otuda i moje spominjanje snalazljivosti... jer tebi Linux ne pashe iz nekog n-tog razloga. Mozda si ocekivao Windows? 🙂
Tu je veliki problem vas koji "prelazite" sa Windowsa na Linux. Ocekujete jos jedan Windows.
Ovde se stalno vrsi zamena teza. Nisam ja batalio Linux zato sto mi je komplikovan, vec zato sto nije bolji od Windowsa. Da on ima nesto sto Win nema i da mi to nesto treba, namestio bih ja to vec nekako, hvala bogu na internetu sve pise, ali ne mogu da nadjem nijden dobar razlog zasto bih to radio, jer bih svakako morao pored da imam instalaciju Windowsa.
Koji god OS da imam, moram imati i Windows pored njega, ako ako imam Windows onda mi nista vise ne treba, stoga ako zelim da imam samo jedan sistem instaliracu Win.
Malo mi je smesno da se ljudi kunu u Linux, a svako malo butuju Windows da bi nesto odradili, bio to torrent, audio ili video aplikacije ili sta ti ja znam ...