Konkretna informacija
![]()
Obzirom da je velika nagrada Kanade prekosutra, eto prilike da se sazna neka informacija vise![]()
Konkretna informacija
![]()
Obzirom da je velika nagrada Kanade prekosutra, eto prilike da se sazna neka informacija vise![]()
Jel to 10. Juna ili 6. Oktobra ? :d
Hehe, pa bas su nasli kad ce da restruktuiraju firmu, u vreme najzesceg napada od strane Intela do sada ! :d@drfedja: Mislim da ti poredjenje sa C= i Amigom nije na mestu iz vise razloga, prvenstveno zato sto AMD ipak mnogo toga radi i ulaze. Podseticu da nije proslo ni devet meseci od kupovine ATI-ja i da smo u vrlo kratkom periodu dobili novi GPU (kakav-takav), novi cipset (690), i 'samo sto nije' novi procesor, da ne pricam o tehnoloskim tranzicijama (promena proizvodnog procesa) i sve to kroz restruktuiranje firme... pa malo li je ?
...
:trust:
Ne kazem da screenshotovi nisu lazni, t.j. mogu ali i ne moraju biti lazni. Nigde na screenshotu ne pise koji je procesor u pitanju. Ipak, ako je suditi po zvanicnom rezultatu u PovRAY programu, ovo lako moze da navede na misljenje da je K10 bulja.
Hehe, pa bas su nasli kad ce da restruktuiraju firmu, u vreme najzesceg napada od strane Intela do sada ! :d
A mozda je bas suprotno, krenuli su sa reorganizacijom pa ih je intel napao svom silinom i to neposustaje sudeci po novim penryn procesorima. Tuzno je sto se AMD kao nekad hvata za kompatibilnost sa starim socket-om(socket 7 i 7+) mislim na mainstream procesore. Kad pogledam kakva je situacija bila tad k6-2 je bio jaci od pentiuma pa se pojavio pentium2 pa tako u nedogled. Ovo mi sve izleda kao jedan veoma dobro osmisljen scenario koji se reprizira... Nadam se da ce neko nekako uspeti da upregne moc cell procesora i pomrsi konce i intelu i AMD-u ili je mozda bolje da ih zovem telenor i telekom.
Barsa je dostupna tier 1 partnerima!Monte, posto je ta firma tako "azhurna" (jer cak ni AMD ne kaze da ce Barsa biti dostupna u prodaji firmama/kupcima pre septembra), nesto mi se ne uzima paket kod njih![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari