Ipak mi nece zameniti za drugi model,odnosno VX Revolution koji sam trazio,nemaju trenutno nijedan VX Revolution u radnji,ustvari kazu da ne mogu da mi zamene jer su im iz Nisa vec poslali drugi MX Revolution,no radnik tamo mi nudi da uzmem NA PROBU VX Nano,pa ako mi se svidi resicemo nesto,kaze njega vec ima u radnji pa ne mora da"ga duzi"kao sto bi morao VX-a kad bi ga narucio kao zamenu,a ako ne da uzmem novog MX Revolution-a pa dok traje nek traje,kad rikne opet da ih cimam za drugi! :banana:
Interesantne su im instrukcije dali,kad sam rekao da sam upucen u novi zakon i da mogu da BIRAM koju cu vrstu"zadovoljenja"i da ako mi ne daju da zamenim za VX-a onda hocu lovu nazad,oni mi kazu da su im rekli da ne smeju to da rade jer to ide po nekom redosledu,znaci mogu da biram da mi odmah daju nov MX Revolution,ili da ga uzmu na servis,salju nazad,traze refundiranje od Logitech-a,i tek onda mi vrate pare,za jedno mesec dana,ko koga ovde pravi budalom,Pakom i njih i mene ili...!? :S:
Jel ima neko ko bi da kupi MX Revolution nov novcat :d pa da ja kupim onda VX-a,bas mi se svidja malisa a posebno battery life jer cesto putujem pa mi znaci kad ne moram da nosim punjac,a ima i 50-ak grama manje od MX-a,dok me jedino nervira sto on,za razliku od MX-a i Nano-a navodno po testovima NEMA onaj free spin mod na tockicu,nego neke tastere na dnu misa koji odredjuju u kom ce modu biti tako da se mora okretati naopako svaki put kad citam neki veci dokument i hocu free spin! 😡
Sta mislite da li treba da uzmem ovaj VX Nano na probu,nedavno sam merio saku kad sam hteo da narucim rukavice za motor i saka mi je duga 20cm,siroka 11cm,da mi nece to biti mnogo mali mis,a opet svidja mi se EKSTREMAN battery life,sa dve AAA baterije traje bar 6 meseci (jos niko nije zamenio prvu turu baterija),on ima,kao i MX,na tockicu odabir free spin moda,i risiver koji jednom stavis u USB slot i zaboravis da je tu,stvarno ekstra malisa,ali opet malisan u odnosu na MX-a koji mi je bio taman od pocetka koriscenja,ko da je za moju saku liven kalup,steta sto nije tako dobro i napravljen ko ja!? 😀
P.S. Jel zna neko da li mogu da im trazim novu garanciju na 36 meseci,jer nisu popravili stari pa da mi tece garancija na stari uredjaj,nego su mi dali drugi koji ima svoj karakteristican RMA broj (za slucaj nove reklamacije,ne mogu da trazim da mi zamene uredjaj ciji se broj ne poklapa sa onim u staroj garanciji jer Logitech vec ima mis sa tim RMA brojem u svom skladistu zamenjenih uredjaja) a mislim i da nije normalno da mi daju 2/3 garancije na potpuno nov uredjaj,mada nije cudno nista kod nas,sto je logicno drugde ne mora biti i kod nas!? :trust:
Pozdrav ,)