Šta je novo?

Sony-Ericsson w950i

DeuS.Mikelle

Slavan
Učlanjen(a)
16.12.2004
Poena
349
Jako mi se dopada ovaj telefon, i mozda bi ga uzimao, pa me interesuju vasi komentari sto se njega tice ... Ono sto sam citao na netu, sto se ekrana tice, da nije toliko osetljiv i da bi mogao normalno da se nosi (kao i ovaj tel sto sad imam, mislim normalno ga stavim u dzep bez futrole ili kakve zastite) i takodje me interesuje tastatura negde sam procitao da je osetljiva ili sl ..

Pa me interesuje, neko ko ga ima ili je imao priliku da ga koristi, kakvi su mu utisci. Za normalne radnje tipa poruke itd... i da, gde se javljas i gde prekidas poziv , posto na njemu nema tih dugmica ? Hvala, Pozz

Nije preterano osetljiv, ja ga nosim u dzepu od kako se pojavio bez problema... Doduse imam zastitnu foliju koju preporucujem... Tastatura se trosi tokom vremena... moja je izdrzala bas puno i jos uvek je u super stanju... doduse u pocetku sam mnogo vise pisao poruke preko ts... sada vise ne...

Telefon je zamisljen tako da se 99% radnji izvrsava koristjenjem ts, mada postoji jog dial koji se koristi u kombinaciji sa back dugmetom... tako se i javljas...

Ako ti stvarno ne treba kamera a imas dovoljno kinte da das za ovaj telefon onda ne postoji bolje resenje...

Pa ako mislis da neces moci da koristis stalno TS,i da ti treba kamera onda ipak pogledaj N73 ili neki drugi telefon...

Imao sam P990 pa mislim da sam kompententan da napisem nesto.

Meni je najveci problem kod P990 bio to sto nisam mogao da se naviknem na UIQ3 (jer sam 2god koristio Symbian s60).
Ubijalo me je sto sam za 80% aplikacija morao da koristim TC. U pocetku je bilo zanimljivo ali je posle pocelo da smara.
W950 i P990 su tad bili istih cena, pa sam se dvoumio.
W950 ima odlican dizajn, 4Gb, odlicnu opremu uz W.
Meni je mnogo zasmetalo sto nema kameru (ne koristim je puno, ali ponekad zatreba).
Generalno odlican telefon. Diskutabilno je da li vredi te novce ili ne.
Ako ti je potreban za muziku onda nema sta da razmisljas. Za sve ostalo, mislim da nije vredan para.
Necu da navodim kakve se pleyere + telefone mozes da kupis za te pare.

Prodao sam P990 posle mesecak dana i vratio se na N73 pa na N70 koju i danas imam.
Ukoliko ti se Nokijin Symbian svidja, ako ti je potrebna odlicna kamera, onda nema sta da razmisljas.

Kokrentno, mojim potrebama i N73 vise zavrsa posao.

O mana N73 necemo ovaj put...

ajd' zdravo

Generalno N-serija Nokije nosi prevagu u gotovo svim segmentima u odnosu na W-seriju Sony-Ericsson.

baterija... :D
brzina... :D
cena... :D
pakovanje... :D

Mogu Nokie da budu dobre koliko hoćeš, kad su totalno fashion-less, izuzev par modela. N serija je definitivno za ljude koji voze folcvagen. :D

W950i mene totalno oduševljava, jedino što košta preko svih razumnih limita.

Ajde objasnite kako se trosi tastatura na w950? Jel se jednostavno oguli ili sta? I sta se onda radi s telefonom? Tastatura verovatno moze i dalje da se koristi ali nema oznaka.

tanji se... najbolje sto mogu da objasnim... na foru gumice samo sto je sporije naravno... a sta se radi??? pa servis... :) ili koristis samo ts... :D

Pa dobro nije to za paniku, moze to da potraje i po 2 godine. Samo jako strasno zvuci da se trosi tastatura na telefonu te klase.

pa nije strasno... ali treba napomenuti... sa nekim zestjim koristjenjem traje preko 1god... ko manje salje sms i koristi ts ne mora uopste da brine... :)

koji softver za njega tj da budem precizniji da li "pashe" sa p990i ili...?
neka adresa...? :wave:

pashe...

za drugo use google... ;)

prvo mi je bilo bitnije jer pishe u specifikaciji Symbian 9.1 UIQ3,pa me je to malo zbunilo jer koliko znam to nisu dve iste stvar...
A na sajtovima nigde ne pishe konkretno symbian 9.1...

Za koju onda platformu da skidam?:crash:

jeste malo komplikovano, dakle UIQ ti je platforma razvijena na bazi Symbiana, a 9.1 ti je verzija symbiana... dakle skidas sf za UIQ 3.0, to je dovoljno da znas...

zastitne folije imas na e-bay-u... mislim da se mogu natji i kod nas ali da me ubijes ne mogu da se setim radnje...

Mogu Nokie da budu dobre koliko hoćeš, kad su totalno fashion-less, izuzev par modela. N serija je definitivno za ljude koji voze folcvagen. :D

W950i mene totalno oduševljava, jedino što košta preko svih razumnih limita.

Word! Nikad ne bih kupio Golf niti nosio Nokiu N. Mislim, nikad više... :)

uzeh tel,mnooooogo mi se svidja,samo josh da izbunarim neke aplikacije za dz,tipa Acrobat,Msn i slicno...
moze i na pm adresa gde sve to ima poshto je vodje zabranjeno;)

Ja ga platio 250eur(6meseci garancija) 12.06.07 u BGu.

Nazad
Vrh Dno