DeuS.Mikelle
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.12.2004
- Poena
- 349
Kako mene nerviraju ti likovi koji prodaju tel a daju garanciju 6 meseci, zakonska mu je obaveza da da garanciju godinu dana !
Pa po zakonu koji svaka drzava ima , oni su ipak legalna prodavnica, i ne kupujem na ulici ili nedo bog od tebe , nego u prodavnici, a oni odakle ih nabavljaju i koliko kostaju kod ovlascenog distributera ili gde vec, me apsolutno ne interesuje, pa nismo cigani da moze svako da radi sta hoce, a zbog takvih kao sto si ti oni i mogu da daju garanciju 6 meseci !
Mene mnogo više nerviraju "zvanični uvoznici" koji za uređaje za koje je proizvođač propisao mnogo dužu garanciju odobravaju samo zakonom propisanu minimalnu garanciju (godinu dana).
P.S. Govorimo o novim uređajima.
Pozdrav
Juce sam uzeo ovaj telefon, i imam problem sto nikako ne mogu da namestim GPRS konekciju za MTS mrezu na njemu. Danas sam isao i u korisnicki servis da oni to licno rade, ali nisu uspeli/znali kako.
Zna li neko kako da podesim GPRS za MTS ?
Za prethodna pitanja nisam siguran, ali, koliko ja znam, ovaj deo je normalan. Tacnije - tako je na svakom telefonu.6. (jako bitno!) zvuk u slusalici mi je priiilicno tih, cak i kad ga stavim na najjace, da li i ostali imaju slicno iskustvo (u poredjenju sa ostalim telefonima)? Takodje ni sluske nisu bas preglasne, ali kontam da je to do ogranicenja, da se ne osteti sluh (propisano u EU, cini mi se?) ?
Evo i ja uzeh ovaj tel, imam X pitanja, evo nekoliko za pocetak:
1. Dobio sam ga bez olovcice, jel zna neko gdje bi se mogla naci originalna/odgovarajuca, tj. ima li neko stylus viska da (pro)da? :d
2. Koristim p900, za njega postoji Smart Profiles (Pro), da li je moguce da za UIQ3 ne postoji nista slicno, pa matori Siemens M35 ima profile, a ne ovo?!?![]()
3. Da li se ljudi posle nekog vremena sviknu potpuno na tastaturu i kucaju bez greske i kako se ispoljava to "tanjenje" tastature? Brisu se slova ili sta?
4. Imate li neku dobru temu da preporucite? Imam samo 02 koja je dosla uz njega (znaci nemam ni originalnu, a rado bih je imao) i jos par, od kojih mi se najljepsa pokazala vistatrans, ali nije bas citka...
5. je li nema ili ja ne mogu da nadjem opciju za automatsko zakljucavanje tastature i ekrana posle odredjenog vremena?
6. (jako bitno!) zvuk u slusalici mi je priiilicno tih, cak i kad ga stavim na najjace, da li i ostali imaju slicno iskustvo (u poredjenju sa ostalim telefonima)? Takodje ni sluske nisu bas preglasne, ali kontam da je to do ogranicenja, da se ne osteti sluh (propisano u EU, cini mi se?) ?
zahvaljujem za info!Izgleda da je Comtrade otvorio Sony Ericsson shop u Delta sitiju (http://www.personalmag.co.yu/?p=834) - mozda imaju/znaju tamo?
ne, profila jednostavno nema! :smash:Ovo ne bih znao...
Jel moze default tema kako da se posalje/instalira? Mislim na nebrendiranu, ja imam O2 verziju, koja je u plavomKoristim default, ne znam ni za bolje, ni za gore...
uvijek li je SE morao da komplikuje stvari, straaasno! Pa na p900 se mjesto za podesavanje ringtona, SMS melodije i flash SMS nalaze na 3 sasvim odvojena mjesta, zato Smart Profiles rula! A hvala za ovu informaciju, ustedio si mi ko zna koliko para na nehoticno pozivanjeControl panel -> security -> locks -> automatic keylock.
kod mene je zaista dno dna, a i ja sam imao (i imam) svakakvih krsheva, prosto se pitam da nije neki kvar, feler i sl. Ili je jednostavno ostavljeno premalo prostora za zvucnik, kao npr i na w810i, koji je takodje pretih:Valjda sam pre ovoga imao sve neke krsh telefone, pa mi je zvuk u slusalici vise nego zadovoljavajuci.
:waveobila sam ovaj tel i imam par pitanja:
-koliko dugo treba da ga punim poshto mi je recheno da ne treba formirati bateriju??????
-sta od dodatnih stvari mogu da kupim????????
-da li da narucim disk verzija 0.4 Sony Ericsson preko SVE ZA MOB???????
-koliko koshtaju zashtitne folije za ekran?????????![]()
uspio sam da postavim i svoj font i ikonice, sada vec izgleda vise stylish![]()
:waveobila sam ovaj tel i imam par pitanja:
-koliko dugo treba da ga punim poshto mi je recheno da ne treba formirati bateriju??????
-sta od dodatnih stvari mogu da kupim????????
-da li da narucim disk verzija 0.4 Sony Ericsson preko SVE ZA MOB???????
-koliko koshtaju zashtitne folije za ekran?????????![]()
pokusaj da na flash (4GB) memoriji nadjes folder resource i tamo dodaj folder FONTS i u njega stavi font, pa javi je li upalilo. Ako ne, potrazicu uputstvo na forumu dje sam ja nasao (jer se time mijenjaju i ikonice i sl, ne samo font), i/ili postaviti moj fonts folder. Elem, izgleda extra sad! :wave:kako si promenio font i koji?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari