djwibe
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.12.2005
- Poena
- 349
Jmi Uputstvo
JMI se ne instalira, vec ga samo pokrenes i pratis sledeci postupak:
1. Prikazuje da li je telefon nakacen, tj. prepoznat sa strane JMI-a.
2. Je prostor gde trebas naci, istalacione fajlova JAVA programa i igara (jad i jar) i da selektujes onaj koji hoces da instaliras.
3. Odabrati sta se instalira, dal je aplikacija ili igra. (mozda je ovaj korak pre kraka 2)
4. kada se odabere dal je igra ili aplikacija i izabere ista koja zeli da se instalira, klikne se na dugme Install. Kada zavrsi instalaciju pita da li da restartujete telefon. Ako ne instalirate vise nista restart, koji je inace posle svake instalacije obavezan. Ako instalirate vise stvari, mozete ih instalirati tako sto odaberete restart later. Instalirate sta hocete i onda restart.
instalirao sam comander i radi extra
ali ne mogu da nadjem folder gde treba da instaliram JMI pa mi
reci ako znas gde da ga bacim
i nisi mi rekao gde se instaliraju programi na mobilnom?
e da i reci mi zasto ne mogu theme da instaliram
tj prebacio sam ih preko kabla na mob ali on ih ne prepoznaje
Boki,)
JMI se ne instalira, vec ga samo pokrenes i pratis sledeci postupak:
1. Prikazuje da li je telefon nakacen, tj. prepoznat sa strane JMI-a.
2. Je prostor gde trebas naci, istalacione fajlova JAVA programa i igara (jad i jar) i da selektujes onaj koji hoces da instaliras.
3. Odabrati sta se instalira, dal je aplikacija ili igra. (mozda je ovaj korak pre kraka 2)
4. kada se odabere dal je igra ili aplikacija i izabere ista koja zeli da se instalira, klikne se na dugme Install. Kada zavrsi instalaciju pita da li da restartujete telefon. Ako ne instalirate vise nista restart, koji je inace posle svake instalacije obavezan. Ako instalirate vise stvari, mozete ih instalirati tako sto odaberete restart later. Instalirate sta hocete i onda restart.

Poslednja izmena: