Šta je novo?

Colin McRae: DIRT

A kakav je DIRT u odnosu na CMr5(zbog njega zamalo da padnem 3 godinu)?Mislim jel su otklonili one gluposti tipa sa 200kmh naletim na drvence i kola se u sekundi zaustave itd...I jos nesto koliki ce biti hardverski minum za igranje u 1024 sa med setovanjem?

A kakav je DIRT u odnosu na CMr5(zbog njega zamalo da padnem 3 godinu)?Mislim jel su otklonili one gluposti tipa sa 200kmh naletim na drvence i kola se u sekundi zaustave itd...I jos nesto koliki ce biti hardverski minum za igranje u 1024 sa med setovanjem?

Ovde kada razvalis na medium tezini otpadne tocak... hahahahha... al ima neka tezina izmedju low i medium... tu su najverovatnije stavili da nema fatality damage.... pogledaj pod moja mashina... sta treba za medium-high... ali ipak je ovo demo... jos tu sledi optimizacija do 15.06....

Meni je ovo extra igra. Jedva cekam full. Jedino sto su morali bolje da je optimizuju (ok, framerate nije lockovan, ali je nizi nego sto bi trebalo) i sto sve izgleda kao da je u pitanju neki upscaling...cudno.

Poslednja izmena:
Uh, probao sam ovaj demo...meni u igri je apsolutno sjajan.A jos imade i Srbija da se odabere u profilu ...hehe (najzzad). Grafika- s'a retji...amejzing tu i tamo...kao i zahtevnost.Cini mi se da jedino obaranjem kvaliteta senki moze da se dobije veci fps...sto je malo cudno, al ajd... :p Fali meni jaci procesor za ovo definitivno...onaj glupi multisampling necu ni da komentarisem...
Zvuk je najzad dobar...od CMR2 na ovamo bivao je sve losiji.Sad je sasvim dobar.
Pogled iz vozila je brutalno dobar...

Super snimak, svaka čast. Samo mrzim glupi filefront, download se uvek vuče.

Ja sam impresioniran montažom, iskreno!

jesi zavrsio ijedan krug bez kucanja? :D

Eee, nesto slicno mi je neko na nekom drugom forumu rekao. Kao dobar klip, ali losa voznja, na sta sam mu ja odgovorio, da je voznja savrsena, klip bi bio sterilan. Jel verujes da sam se toliko trudio da napravim neki sudar a potom odmah ostanem bez tocka kako bih mogao da uhvatim dobru scenu... Ne bi verovao koliko je tesko nahvatati dobar kadar bas kada to zelis :S:

odlican je klip cista 10-ka, stvarno se dosta toga vidi ;)
toliko je do detalja uradjena igra da se cak jednog trenutka (s' pocetka klipa) kada se vozi onaj buggy vidi kako se opruga na amortizeru skuplja i siri ... ma loodilo
mada ne znam zasto toliki blur u igri ...
p.s.
koja je muzicka numera, u podlozi, u pitanju

odlican je klip cista 10-ka, stvarno se dosta toga vidi ;)
toliko je do detalja uradjena igra da se cak jednog trenutka (s' pocetka klipa) kada se vozi onaj buggy vidi kako se opruga na amortizeru skuplja i siri ... ma loodilo
mada ne znam zasto toliki blur u igri ...
p.s.
koja je muzicka numera, u podlozi, u pitanju

P.O.D. - Lights Out (Chris Vrenna Remix) ... verovao ili ne, iskopah je sa OST Teenage Mutant Ninja Turtles :p ... (Shrederu, gde je moje telo???) :p

Narode, ovaj demo je iz 2006. i verovatno je neka rana beta, ako ne i alpha verzija i zato je zahtevniji. Full igra ce raditi bar 30-40% bolje nego ovaj demo.

Narode, ovaj demo je iz 2006. i verovatno je neka rana beta, ako ne i alpha verzija i zato je zahtevniji. Full igra ce raditi bar 30-40% bolje nego ovaj demo.

Odakle ti to!? :bottle:

MIslim cisto sumnjam da ce bolje ista raditi, ovo je poprilicno vat ju si iz vat ju get koliko mi se cini

bice isto ko i za kolina 05 (zahtjevnost demoa odgovarala je igri), a i minimum specs dosta govore...

Poslednja izmena:
Clip je extra, igra jos bolja, a kako li ce, tjs. DALI CE raditi na mojoj kanti videcemo :wall: Plasim se da skinem demo, bice :crash:

Poslednja izmena:
bolje nemoj da ga skidas :D

sem ako ne zelis da igras u 800x600 na medium sa seckanjem...

pih! Skinuh demo, samo da bi mi izbacio error pri pokretanju. Imao sam slican problem i na Colina 05, posle duuuze prepiske sa supportom (imam original :d ), utvrdili smo da mogu da pokrenem igru ako ukucam "NOVIDEO" u shortcutu. Za dirt to nije upalilo, pa jel neko zna koji je to kodek ili sta vec koji se koristi za te video sekvence, da ga instaliram/apdejtujem?

Hm...nema video sekvenci...ceo meni je u 3D...a pre toga samo par staticnih ekrana.Mozda audio pravi problem?

E ne'am pojma, iz supporta mi sad kazu da deinstaliram Nero :p Probacu i to...

interesantno! ja sam morao da takodje deinstaliram Nero kada sam igrao Colin McRae 2005, doduse jeftiniju verziju. ko ce ga znati u cemu je fora...

ovo kazu
Do you have NERO CD burning software installed? We have discovered an issue with Nero version 6, that causes this problem. If you apply the latest update to Nero the problem should be solved.
al ja naravno imam nero 7 :p

Ljudi, dobar dan.

Skinuo sam demo i nešto mi se čudno dešava...

Instalirana je Vista, 32-bitna vezija. Drajveri za grafičku su poslednji WHQL (158.18). Sve novije stvari (Lost Planet Demo, TR: Anniversary) rade kako treba, međutim kada pokrenem Dirt Demo dobijem samo crni ekran i ništa drugo. Task Manager mi kaže da je aplikacija Not Responding. Da li je u pitanju DirectX ili neto drugo??

Bilo kakva ideja je dobrodošla...

Hvala unapred.

Napokon sam uspeo da pokrenem demo, ali nemojte ništa da me pitate kako i zašto, jednostavno je proradio posle ne-znam-ni-sam-koje-uninstall-and-install-rutine...

Elem, to je pravi Kolin. Ko je voleo prethodne delove, voleće i ovaj. Ko je voleo Ričarda Bernsa... hmmm, teško da će išta lepo pomisliti o ovom naslovu. Grafika je, pomalo, prenaglašena. Ali izgleda prelepo...

U svakom slučaju, jedva čekam full release.

Nazad
Vrh Dno