Šta je novo?

Colin McRae: DIRT

Evo malo slicica... Ultra setovanja u 1680x1050, izmedju 30 i 40fps ...

Ne svidja mi se ponasanje vozila, deluju laksa nego sto bi trebalo, ne lepe se za asfalt (kad ga ima :p). Nesto mi ne stima ... Doduse nisam ga nesto mnogo ni przio, javicu se kad se slegnu utisci...

Sve pohvale za uvodni meni, koji je fantasticno odradjen ...

Ostatak screenshotova mozete videti ovde :
http://www.pcigre.com/component/option,com_gallery2/Itemid,61/?g2_itemId=28207

Poslednja izmena:

Ne svidja mi se ponasanje vozila, deluju laksa nego sto bi trebalo, ne lepe se za asfalt (kad ga ima :p). Nesto mi ne stima ... Doduse nisam ga nesto mnogo ni przio, javicu se kad se slegnu utisci...

Sve pohvale za uvodni meni, koji je fantasticno odradjen ...

Jaoooj popuni vise "moja masina" :D Ovo je vec neki po redu put da ne mogu da se setim koju grafiku i ostatak teras, a uvek prvi testiras igru! :D

Da li se to meni chini, ili su malo "blurovali" igru?

Lepo izgleda. Heh, "negativan" uticaj. Pa da nije konzola, sada bi čekali Crysis i igrali Quake 4 i Prey po 18. put. Bar ovo što je izlazilo, kakvo takvo, na PC, je izašlo zahvaljujući tome što su developeri imali šanse da zarade prodajući ih prvenstveno na tržište next gen konzola...

Ovako, zahtevnost:

Na mojoj konfi solo trka radi ok na high, pada ponekad, ali nikad toliko da zasmeta, kolektivna dirt trka sa vise "live" oponenta recimo kao da ne radi ! :) Ide 10-15fps... uzas!

Grafika: Ovo jos nije vidjeno makar na pc-u... ne mogu da ocenim da li je fino portovano i da li je moglo bolje optimizovati, verovato da, ali stvarno igra izgleda vrhunski, shotovi nisu sminkani, sve stvarno izgleda tako, znaci jednom recju SAVRSENO! Ima dosta posesavanja, koja doduse jako malo makar kod mene poboljsavaju igrivost :)

Zvuk: zadovoljan sam, nisam obracao paznju preterano moram priznati, videcu josh
upravljanje: vrhunski!

zakljucak: jedva cekam full i zalim sto nemam xbox 360! :D:D:D

Poslednja izmena:
nema zasto da zalis, onaj demo trailer sa x-box360 verzije ide od 20 do 30fps, cesce je 20fps...

nema zasto da zalis, onaj demo trailer sa x-box360 verzije ide od 20 do 30fps, cesce je 20fps...

auuu.... pa to je katastrofa... voznje bas zahtevaju visok fps... bas me interesuje bench razlicitog hardvera i da li ISTA pokrece glatko dirt drku sa gomilom vozila, to mi deluje kao veliki zalogaj za svaki hardver.

ps. recimo jako prijatno iznenadjenje je memorijska optimizacija ovih polukonzolarnih naslova koji se sjajno bore sa mojih giga rama bez ikakvog problema :smoke:

Evo i ja bezuspesno pokusavam da skinem (uklapam se u opis sa +2gb rama).... ali ne ide, opsta je navala :(

Poslednja izmena:
"...five minutes Turkish " :) Tacnije ~37 minutes to go :)

evo ja probao demo i sta reci....aaaaaaaaaaaaaa 'ocu full verziju ko sad da ceka jos mesec-dva!!!! Grafika je extra, upravljanje je moglo da bude bolje na kameru koja gleda ceo auto ali zato kad vozim na kameru iznutra onda je sve super, kod mene igra nije ni malo zahtevna tj nema ic od seckanja, 1280x1024 overall settings na high, kad stavim na ultra cim krene trka zakuca mi igra i izadje, verovatno neki problem sa driverom, nisam probao na custom pa da uocim sta je problem ali wth kad izadje full bice i boljih drivera do tada, u svakom slucaju ja sam spreman za okrsaj :D

p.s. igra probana u Visti x64 za potpuni DX 10 uzitak. Pozz

Poslednja izmena:
Ljudi, dobar dan.

Skinuo sam demo i nešto mi se čudno dešava...

Instalirana je Vista, 32-bitna vezija. Drajveri za grafičku su poslednji WHQL (158.18). Sve novije stvari (Lost Planet Demo, TR: Anniversary) rade kako treba, međutim kada pokrenem Dirt Demo dobijem samo crni ekran i ništa drugo. Task Manager mi kaže da je aplikacija Not Responding. Da li je u pitanju DirectX ili neto drugo??

Bilo kakva ideja je dobrodošla...

Hvala unapred.

Ljudi, dobar dan.

Skinuo sam demo i nešto mi se čudno dešava...

Instalirana je Vista, 32-bitna vezija. Drajveri za grafičku su poslednji WHQL (158.18). Sve novije stvari (Lost Planet Demo, TR: Anniversary) rade kako treba, međutim kada pokrenem Dirt Demo dobijem samo crni ekran i ništa drugo. Task Manager mi kaže da je aplikacija Not Responding. Da li je u pitanju DirectX ili neto drugo??

Bilo kakva ideja je dobrodošla...

Hvala unapred.
Imam istu vistu, iste drivere i sve mi radi ok.

Sto se igre tice prevelika arkaaaaaadaaaaaaaaaa

RBR je x puta bolji.

inace na e4300, 1 gb rama, 7600gs, na 800x600 sa medium setovanjima ide nekako.

Grafika nista spektakularno, previse blura za moj ukus. GTR 2 izgleda kudikamo lepse od ovoga

evo ja probao demo i sta reci....aaaaaaaaaaaaaa 'ocu full verziju ko sad da ceka jos mesec-dva!!!! Grafika je extra, upravljanje je moglo da bude bolje na kameru koja gleda ceo auto ali zato kad vozim na kameru iznutra onda je sve super, kod mene igra nije ni malo zahtevna tj nema ic od seckanja, 1280x1024 overall settings na high, kad stavim na ultra cim krene trka zakuca mi igra i izadje, verovatno neki problem sa driverom, nisam probao na custom pa da uocim sta je problem ali wth kad izadje full bice i boljih drivera do tada, u svakom slucaju ja sam spreman za okrsaj :D

Reci mi radi ti i ona masovna dirt trka kako treba?

O kakvom dx10 uzitku pricas? ovo je pure dx9 igra

Lepo izgleda, ali je voznja tu i tamo.
Mislim da ce BURNS i po izlasku COLIN-a ostati THE BEST RALLY SIMULATION.
Jedino ce graficki zaostajati.

Da dodam da se na mojoj masini na FULL podesavanjima pri 1024x768 jedva da prikaze koji frejm.
Ovakav slideshow pri 1024x768 dosada nisam imao prilike da vidim ni u jednoj igri koji sam probao kod mene. Uzas. Trebaju jos mnogo da rade na optimizaciji.
Inace sam probao na AUTO-medium podesavanjima pri 800x600 i radilo je FINO. Al opet....

Poslednja izmena:
Ali koji idijot je stavio onoliki blur na takvu grafiku, bacanje resursa...

MAsina iz potpisa, 1280x1024:

sve na high + 2xAA 8xAF = 20-25fps
sve na low bez AA i 4xAF = 30-40fps

auto se vozi kao u need for speed igrama, pun gas i udri.

PS. Masovna dirt trka, low settings, 15-20fps
uzas.

Igra mi radi 10x sporije od TDU pri full detaljima, a ne vidim po grafici zašto...optimizacija je tragična, ne verujem ni da će mi 8600GTS kojeg uskoro uzimam ozbiljnije pomoći.

nisi valjda lud da bacis pare na 8600GTS?
ontopic:
jel' neko provalio da li igra vise lezi ATI-ju ili nVidiji? izgleda da cemo se mi vlasnici 7900/X1900 serije susiti do boljih vremena. mada, kada izadje finalna verzija mozda bude bolje optimizovana, ko zna, ne bi bilo prvi put...
i sto poredite arkadnog Kolina sa RBR?

poredili su i NFS sa GTR-om, tako da nemoj da te cude ta poredjenja, uvek se provlace u temama o voznji...

Na prvi pogled lepo, da bih se nakon 15ak min smorio... Sve u svemu nista posebno

Richard Burns rally je simulacija (ili je bar pokušao da bude),ovo je arkada-bila i biće.Takvo poređenje je neumesno_Ovo je oduvek bilo za zabavu.

Vrh Dno