ah ja igru ne mogu ni da pokrenemjednostavno dupli klik na ikonicu i nista ..u system tray-u stoji DIRTcmd.exe mislim i to je to nista se ne desava
zna li neko resenje?
eh bezveze..mislim x800 bar po meni nije losa graficka.e sad da kupim x1300 da bi igrao to u 5-10 frej mi se ne da. bilo bi kao da idem sa konja na magarca koji podrzava "shejdere" 3.0![]()
A 2 GB RAM-a je sad tako skupo![]()
nisi valjda lud da bacis pare na 8600GTS?
Pa bolje za te pare kupi polovan 7950 GT ili tako nesto![]()
Kao što rekoh, 8600GTS mi treba i za gledanje 1080p materijala...7950 mi neće doneti apsolutno nikakvo unapređenje na tom polju.
Meni se bas dopao demo, sem onih bagija u prvoj voznji to sam samo jednom probao i sucks.
RB rules sto se relija tice. Ali ovo stvarno fenomenalno izgleda, kod mene je igrivo sve na high,4aa, u 1024x768 od oko 25 do 35fpsa,(retko padne na 22 ali zanemarljivo) isto toliko imam u 1280x960 sve med,4aa, ako se malo opcije ispodesavaju izgleda lepo i radi od 30 do 40fpsa u 12x96, senke na low su lose tek na med lice na nesto, i blur kada se iskljuci kod mene na monitoru i nema neke razlike jer i onako nije nativ rez pa je sve malo blurovanoa dobije se oko 5fpsa u proseku. Inace dosta je stabilan fps nema nekog velikog seckanja i skokova tu oko30fps je skroz igrivo. Sem u 680x1050 tu je slide show.
Da driveri 94.24
Cekam full verziju![]()
Slažem se, RBR me je baš frustrirao. Colin je taman dovoljno arkadan i težak da bude zabavan. Nego, kad izlazi full?
15.06.2007.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari