Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Microsoft Remote Keyboard for Windows XP Media Center Edition
Obrati pažnju na to da ti je za ovu tastaturu potreban IR risiver koji se dobija uz Media Center Remote, a NE DOBIJA se uz tastaturu, tako da ako već nemaš daljinski, računaj na dodatni trošak od 40-50 EUR koliko taj daljinski košta kod domaćih dilera.
Obrati pažnju na to da ti je za ovu tastaturu potreban IR risiver koji se dobija uz Media Center Remote, a NE DOBIJA se uz tastaturu, tako da ako već nemaš daljinski, računaj na dodatni trošak od 40-50 EUR koliko taj daljinski košta kod domaćih dilera.
Daljinac sa prijemnikom kosta oko 32€ (ja kupio), a cena za tastaturu ne bi trebalo da bude preko 60€...
Meni se tastatura jako dopada, planiram da je kupim (nadam se u skorije vreme)...
Napominjem da je ne bih koristio kao "stonu" tastaturu, vec za "nosenje" po sobi
pisao sam jutros, ali je poruka nestala? moguce da nije bilo senda...
imas trust tastaturu koja jako slicno izgleda, garantujem da bolje radi (posto joj ne treba mce), a dosta je jeftinija...
mada nikako ove tastature ne treba da vam budu jedine... moja stoji pored kreveta za kad me mrzi da ustanem do kompa..
imas trust tastaturu koja jako slicno izgleda, garantujem da bolje radi (posto joj ne treba mce), a dosta je jeftinija...
mada nikako ove tastature ne treba da vam budu jedine... moja stoji pored kreveta za kad me mrzi da ustanem do kompa..
Po meni je bolje uzeti daljinac, nego ovo. Nikako ne razumem ove "zbudzene" tastature bez numerickog i onog dela izmedju... Mada pretpostavljam da ako gledas samo filmove da onda nije losa, ali mi je onda opet bolji daljinski.
Napisao bih nesto, ali necu - posto si moderator :d
Kada bi otvaranje svih MM sadrzaja moglo da se "odradi" iz MCentra daljinac bi bio dovoljan.
Problem mogu da budu (recimo) .mov i .flac fajlovi (da ne nabrajam dalje)...
Po meni je bolje uzeti daljinac, nego ovo. Nikako ne razumem ove "zbudzene" tastature bez numerickog i onog dela izmedju... Mada pretpostavljam da ako gledas samo filmove da onda nije losa, ali mi je onda opet bolji daljinski.
Ne izgledaju lose ove tastature, samo nisu bas jeftinije ... oko 60 Evra tako da dodje na isto ... Samo ovoj ne treba taj daljinski ... Moracu da probam malo kako mi se dopadne win MC pa da vidim sta cu ...
Ej ja stvarno mislim da odem da kupim ovu tastaturu ... Jel mislis da nije dobra ili ... ipak kosta 60 Jura, trebalo bi da bude dobra ? Jedino sto zameram sto nisu stavili pozadinsko osvetljenje dugmica tj tastera, na ovoj Microsoft imaju .
iz licnog iskustva i sa tom ms i sa najjeftinijim trust modelom.. apsolutno ne vredi razliku u ceni uzeti ms, pogotovo sto ste ograniceni na mce i sto morate puci gomilu para na njegov daljinski...
Ej ja stvarno mislim da odem da kupim ovu tastaturu ... Jel mislis da nije dobra ili ... ipak kosta 60 Jura, trebalo bi da bude dobra ? Jedino sto zameram sto nisu stavili pozadinsko osvetljenje dugmica tj tastera, na ovoj Microsoft imaju .
Pazi, sve zavisi koliko postujes svoje ruke Ja sam imao prilike da probam brdo Trust i MS Industrial periferija i mogu da kazem samo najgore o njima. Dovoljno postujem svoje ruke koje bi trebale da me sluze i kada budem malo stariji pa zato i ne stedim kada kupujem periferije. Prosto to nema cenu, kao i oci i kupovina monitora. Sve ostalo.... manje/vise nije toliko vazno kao ovo dvoje.
Tastaturu ne mozes da kupis na konto slike i toga sto ima pozadinsko osvetljenje. Moras da odes i da stavis ruke na nju, da je isprobas kako ti lezi pod prstima. Dzaba sto je ona sva u future fazonu ako to tvojim rukama ne prija ili te zamara posle duzeg rada.
Meni vise odgovaraju logitech modeli... Tvrdji su i nekako kvalitetniji. Microsooft krcka mnogo. Najbolja tastatura koju sam do sada probao je ona na PowerBook G4, a posle nje dolaze MacBook Pro i IBM
da li ste ljudi svesni svrhe ovih tastatura?
ni trust ni ova ms nisu upotrebljive kao jedina tastatura...
a kao druga tastatura su obe odlicne...
"ne volim svoje ruke |))"
ja kucam na ms4000, ali mi pored kreveta stoji ovaj trust i super radi i apsolutno mogu da ih preporucim...
ms mce sam imao oko nedelju dana i nista mi se vise dopao nije od trust tastature... niti mislim da ce duze da traje...
Ja nisam pricao o ovoj konkretno a covek nije naveo da li zeli da mu bude jedina ili da je ima pored kao mlatimedijalni daljinac...
Pricao sam u globalu (ili pricam kineski?).
Apsolutno se slazem da treba postovati ruke ... Svakako cu prvo traziti da je otvore i naravno da sam pogledam da li to meni odgovara , ja vec par godina koristim ove slim tastature tj da ima hod kao kod laptopa i stvarno mi bude problem kad predjem na standardni model , hvala vam na odgovorima ja dosta cenim Vase misljenje !
Ja sam pricao o ovoj i topic je o ovoj (tj i slicnim) tastaturama...
besmisleno je brkati babe i zabe...
moze uzeti logitech di novo edge... za daleko vece pare, ali istovremeno dobija i fenomenalnu tastaturu koja mu definitivno moze biti jedina na sistemu... ali ovo opet nema puno veze sa pocetnim pitanjem...
licno ne bih izdrzao ni na jednoj od ovde pomenutih tastatura da kucam vise od 10 minuta...