andjelkoyu
Čuven
- Učlanjen(a)
- 23.12.2002
- Poena
- 680
Ej ja stvarno mislim da odem da kupim ovu tastaturu ... Jel mislis da nije dobra ili ... ipak kosta 60 Jura, trebalo bi da bude dobra ? Jedino sto zameram sto nisu stavili pozadinsko osvetljenje dugmica tj tastera, na ovoj Microsoft imaju .
Najbolji savet koji ti mogu dati kao neko ko je imao prilike da koristi taj model pod MCE-om (pogledati temu) je da pođeš do prodavnice i da je lično isprobaš nekih desetak minuta. Lično, za sebe je nikada ne bih uzimao, tasteri su mekani/zveckaju i imaju previše 'lufta' za moj ukus, plus je raspored i veličina nekih kritičnih tastera (npr. Insert/Delete) nelogičan. Za povremenu i striktno MCE upotrebu kapiram da je ok (slažem se sa danijelom), ali ako misliš da ti ona istovremeno bude i jedina tastatura - God help you.
PS. Ne znam što proizvođači previše filozofiraju oko tih HTPC tastatura, meni bi lično za za tu svrhu najviše odgovarala slim tastatura kao na prosečnom notebook-u (dakle, ništa fancy kao na MacBook Pro/IBM - i one obične su kvalitetnije od Trusta, M$ & co.) i sve to sppakovano u ultra-slim kućište. Raspored tastera je daleko povoljniji u odnosu na ovo što nudi npr. dotični Trust (nije on jedini proizvođač s čudnim/zbijenim rasporedom) i bila bi pogodna čak i kao glavna (jedina) tastatura bez obzira što nema numerički deo i kucanje s dve ruke bilo bi sasvim moguće. (2 cents)