Šta je novo?

Microsoft Remote Keyboard for Windows XP Media Center Edition

Ej ja stvarno mislim da odem da kupim ovu tastaturu ... Jel mislis da nije dobra ili ... ipak kosta 60 Jura, trebalo bi da bude dobra ? Jedino sto zameram sto nisu stavili pozadinsko osvetljenje dugmica tj tastera, na ovoj Microsoft imaju .

Najbolji savet koji ti mogu dati kao neko ko je imao prilike da koristi taj model pod MCE-om (pogledati temu) je da pođeš do prodavnice i da je lično isprobaš nekih desetak minuta. Lično, za sebe je nikada ne bih uzimao, tasteri su mekani/zveckaju i imaju previše 'lufta' za moj ukus, plus je raspored i veličina nekih kritičnih tastera (npr. Insert/Delete) nelogičan. Za povremenu i striktno MCE upotrebu kapiram da je ok (slažem se sa danijelom), ali ako misliš da ti ona istovremeno bude i jedina tastatura - God help you. :)

PS. Ne znam što proizvođači previše filozofiraju oko tih HTPC tastatura, meni bi lično za za tu svrhu najviše odgovarala slim tastatura kao na prosečnom notebook-u (dakle, ništa fancy kao na MacBook Pro/IBM - i one obične su kvalitetnije od Trusta, M$ & co.) i sve to sppakovano u ultra-slim kućište. Raspored tastera je daleko povoljniji u odnosu na ovo što nudi npr. dotični Trust (nije on jedini proizvođač s čudnim/zbijenim rasporedom) i bila bi pogodna čak i kao glavna (jedina) tastatura bez obzira što nema numerički deo i kucanje s dve ruke bilo bi sasvim moguće. (2 cents)

Nazad
Vrh Dno