mastercula
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.02.2006
- Poena
- 319
Falcone jesi uzeo S ili obicnu??
Valjda cu saznati do veceras reviziju
Valjda cu saznati do veceras reviziju
Poslednja izmena:
dfi infinity p965-S>c2 revizija
GDE CES DA NADJES C3 REV?
A ja vratih moju DFI jer je bila neispravna....zeza je south bridge.....bec obzira na to uspeo sam da joj nadujem fsb oko 300mhz vishe nego na c1 rev chip seta na dq6 koju sam imao....shteta shto je bila neispravna...rev je c2.
kako to neispravna,kakav si problem imao?
Pa pisah o tome na ovoj strani...Stigla danas i meni....tek sad sam je stavio..u startu problem..BIOS usporen do bola...sve u DOS-u polako ide...chak i flopy proverava usporeno./...kad dodje do XP-a sve radi super brzo a do njega stize nakon 10 minuta..videcu u chemu je shtos ovih dana....probacu overklok kasnije...javljam...
Radi na 525 mhz stabilno....tu vec pochinju krahovi...Evo malo testova DFI-a, na rez ne obracajte paznju jer sam u pozadini surfovao, namestao (svez) win itd... lepo da ploca i na 28C u sobi radi kao san, 500+ fsb@1066mhz strapu i na letnjim temperaturama za svaki dan je itekako moguc, ima nekih sitnijih bug-ova prilikom reseta zna da obori clock, ram koji sam koristio je kingston od ~25evra po modulu cisto da razbijem teze da je potreban vrhunski ram za 500+ fsb, ovo je na prvu ploca mi je u kucistu nepun dan ram bas moze lepo da se podesi fale neka sitna setovanja ali su i ubacili neka nova, GTL+ Driving Strength sam setovao na 2ku a DQ Calibration na 6ticu, to je ok za 520+ fsb. Poigracu se za koji dan pa da vidimo oc proc-a 100% i super pi 32M na 30C u sobi
. :wave:
Sto se memorije tice jeste da si je malo platio ali to su verovatno oni odabrani moduli sa micronom![]()
Il' sam zardjao u OC il' sam noob najgori :S: Podesim mem u biosu na 533 divider (to bi trebalo da je 1:1), medjutim, iako sam FSB postavio na 300, memorija radi na 400 (800)
http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=196853
Pomozite noob-u :S:
Kako da namestim memoriju da radi 1:1
PS. Probao sam i BIOS 404 (isto), sad je na 424 Beta (opet isto)![]()
Da LI NA PLOČI MOŽE DA SE PODESI DRAM SPEED NA 400Mhz?
@ Misko- jel mozesh molim te da slikash memorijske cipove,ako nije preveliki cim...
Hvala unapred:wave:
Ma to su oni kingstoni slikani vec xy puta na benchu, oznaka cipa:
S0012108
0713 S03
D6408TEBGGL3U
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari