Šta je novo?

Koju tastaturu koristite?

patrola

Slavan
Učlanjen(a)
13.10.2006
Poena
319
Kad vec ima tema "Kog misa koristite" da vidimo koje tastature koristite! Ja imam neku najprostiju Chicony. Ne znam koji je model, ali je neunistiva! ;)

ozbiljni korisnici koriste ms natural 4000

onu iz EX110 kompleta,skroz je korektna..

trust easy scrool silverine keybard
koristim je vec 3 i po godine i zadovoljan sam :banana:
kad jednog dana rikne(da ne cuje zlo) trazicu istu takvu :-devil-: ,)

Cherry RS 6000.
Još malo pa je starija od mene.
Sa mnom je od moje prve 486-ice.
Stojala kao back-up i sahranila sve ~10€ koje sam do sada imao.
Sada se vratila na tron (sto). :d

Poslednja izmena:
Chicony KB-9810 :)

Stara ali se odlicno drzi.Navikao sam na nju i nemam nameru da je menjam.

Logitech UltraX Media Keyboard.

Skoro sam se ponovio sa Logitech UltraX Media Keyboard, obožavam kratak hod tastera :)

LD0000430520_2.jpg

A u rezervi imam jednu M$ anatomsku, ali ne znam oznaku, mrzi me da dižem krevet :p

Logitech UltraX Media Keyboard,takodje.Uopste, sve sto imam od periferija mi je Logitech.

elitekb_002_l.gif

Uzeo dotichnu od ortaka za 400 din

Prezadovoljan istom

Ako crkne pashce natural

Logitech UltraX Media Keyboard

I kod mene Logitech UltraX Media Keyboard. Prezadovoljan sam.

@raven2005

Jel ti Genius zakacen na USB ili PS/2? Mislim da sam cuo da ako se zakaci na USB ne pravi probleme.

MS 4000, a do skora cherry sa obe sam prezadovoljan :guitar:

apple keyboard

vectorman, scouser, KIBLA's, Timme, hoćemo da osnujemo "Klub ljubitelja Logitech UltraX Media Keyboard tastature"?! :D

Jel ti Genius zakacen na USB ili PS/2? Mislim da sam cuo da ako se zakaci na USB ne pravi probleme.

Moja ima samo PS/2... ima izgleda dva modela, zato sto moj drug ima istu ali sa usb-om... ma koci mi samo u igrama... a tamo mi bas netreba num pad... ustvari tastere sa num pada prepoznaje i kada je iskljucen num lock... tako da je sve jedno... hahaaahahaha

Znaci Logitech prednjaci,a ljutu bitku biju Media Keyboard Elite i UltraX Media Keyboard
klawiatura_logitech_ultrax_media_z1.jpg

DTK, regularnu ... vec par godina, a na poslu sam nasao neku polovnu Logitech i nakacio je na laptop i resio se muke

Najbitniji su mi veliki Enter i Backspace ... nikad ne bih uzeo tastaturu koja ima veci shift taster od Enter-a, ili mali enter, a iznad duplo siri \ (o cemu misle ti ljudi kada to prave)

G11.....

Prilozi

• 11676.jpg
    11676.jpg
    168.3 KB · Pregleda: 156
G11 takodje... :)

Microsoft Wireless Optical Desktop Elite Executive Edition :)

tb_keyboard-lg.jpg

Microsoft Internet Keyboard... probao sam da radim i sa Cherry RS 6000 ali su tasteri previše kruti (kao da kucam na pisaćoj mašini :) )

Nazad
Vrh Dno