Šta je novo?

Stigle kod nas 8600GT i 8600GTS

Karta je kao i sve ostale, slika sa neta
club3d8600gts-4.jpg

na ventilatoru piše nVidia, i preko hladnjaka je (krivo) zalepljena nalepnica Club3d. Izgleda ok, čuje se samo dok ne instaliraš drajvere (valjda tada ventilator radi na full broju obrtaja). Sve u svemu zadovoljan sam.

Poslednja izmena:
"karta je kao i sve ostale" - to samo po izgledu? Ja sam gledao neke testove xfx kartica i razlika izmedju obicne verzije i xxx verzije je bila oko 10ak frejmova (ne secam se tacno za koje igre) za 8600gt.

Nebitno, htedoh reci da je nevazan spoljasnji izgled :)

attachment.php

attachment.php

Kartica nije klokovana, pa uporedi sa rezultatima sa neta.

Pozdrav.

Poslednja izmena:
Kakva je Club-3D 8600GTS ? Da li je nesto losija od drugih ? Nesto mi je sumnjiva ta Club-3D firma... A gledao sam juce na TV-u u nekoj emisiji kao neka MSI 8600GTS OC, ali na kutiji koja je prikazana nigde nije pisalo to OC... ne znam da li je fabricki oc ili kao moze puno da se nasvira...
msi-jeva 8600gts je fabricki overklokovana,kao i 8600gt koja je za 2e skuplja od obicne verzije(EZ),a klokovi su od 1400 na 1600,a za gts neznam valjda od 2,0 na 2,1 i core od 675 na 700 i nesto

Poslednja izmena:
@Shut_down Pa vazan je i spoljasni izgled, mislim sama izrada kartice verovatno ima uticaja na vek samog proizvoda itd. BTW, pojma nemam sta su ti xfx i xxx kartice!?

Alo bre, ovde se prica o GTS ! :D

@Northwood Pazi kad' u ovom tvom testu nema Club 3D. Upravo sam o tome pricao.

@Shut_down Pa vazan je i spoljasni izgled, mislim sama izrada kartice verovatno ima uticaja na vek samog proizvoda itd. BTW, pojma nemam sta su ti xfx i xxx kartice!?

A jel ima veze kako je nalepnica nalepljena i da na hladnjaku pise Nvidia kako je pomenuto :banana: :banana: :banana: :wall:
Jeste vazno da li je hladnjak postavljen lepo i preko memorije... I tako to, ali nalepnice :-devil-: ,)

A za xxx http://www.itx.ba/index.php?option=com_content&task=view&id=698&Itemid=41

FEAR High Quality FSAA 4X + Aniso16X.
Gainward 8600GTS 725/2200MHz fps 66
XFX 8600GT 620/1600MHz fps 56
Nvidia 8600GT 540/1400MHz fps 48

Jedan od mojih proslih postova "a sam gledao neke testove xfx kartica i razlika izmedju obicne verzije i xxx verzije je bila oko 10ak frejmova (ne secam se tacno za koje igre) za 8600gt."

Poslednja izmena:
Evo kod drugara u radnji danas stigli Zotaci 8600GT
Negde cirka oko 150 jura !

Hmmm....mislis igre su previse neoptimizovane da bi radile stabilno na 50+ fps, idi pa pogledaj kako to radi na PS3 koji kosta 10-15% manje od same GTX kartice pa ostani u cudu.
jos kad bi za 500e mogao da kupim ps3...kad ps3 bude 500e, 8800gtx ce biti 250e :)

Nego ljudi bre, kako rade te karte ? Alo bre vi sto ste se ponovili, kakvi su utisci ? :) Napisite i sta ste imali ranije da znamo kako da merimo eventualnu hiperventilaciju sa vase strane :D

Poslednja izmena:
Evo kod drugara u radnji danas stigli Zotaci 8600GT
Negde cirka oko 150 jura !

Skup ti drugar :) :mad:
Evo u jednoj firmi je 130 sa pdv-om...

A u jednoj drugoj je Club-3D GeForce 8600GTS, PCIE16, 256MB GDDR3, 128bit, 675/2000MHz, G84-400, 32SP/1.45G, DirectX10, DualDVI, HDCP, HDTV-out, gar. 2 god. 187.7e

Poslednja izmena:
Skup ti drugar :) :mad:
Evo u jednoj firmi je 130 sa pdv-om...

A u jednoj drugoj je Club-3D GeForce 8600GTS, PCIE16, 256MB GDDR3, 128bit, 675/2000MHz, G84-400, 32SP/1.45G, DirectX10, DualDVI, HDCP, HDTV-out, gar. 2 god. 187.7e

I kod njega je ta cena. Ja sam pogresio !

Kratko i jasno, x1950pro ili 8600GTS ? I zasto? Ukratko. U pitanju je Gigabyte x1950pro sa Zalmanom kod Imtela.

8600gts. Zato...brzi.... :d

Poslednja izmena:
:laugh: Ovo je bas bilio kratko i jasno:D
Tako i treba da bude posto coveka izgledami mrzelo da procita sta je sve napisano na ovu temu.

Nije me brate mrzelo ali jednostavno ne uspevam da slozim kockice. Kupujem komp u sledecih 10 dana pa sam u "frci" . Dvoumim se jer jedni kazu jedno a drugi drugo, i jedna i druga karta imaju nekih prednosti. Nije lako, priznaces. :)

Nije me brate mrzelo ali jednostavno ne uspevam da slozim kockice. Kupujem komp u sledecih 10 dana pa sam u "frci" . Dvoumim se jer jedni kazu jedno a drugi drugo, i jedna i druga karta imaju nekih prednosti. Nije lako, priznaces. :)

Ma razumem te nego mi ovo bilo bas smesno, ja ti isto savetujem uzmi 8600gts po performansama su tu negde onako realno samo sto se gts bolje klokuje bar po onme sto moze da se vidi po forumima i tek ce se pojavljivati draiveri koji ce popravljati performanse a sto se tice x1950pro tu je sve vec receno amo sto mozda polovnu mozes da je nadjes za 120e sto je dosta jeftinije od nove 8600gts, pa ti sad vidi sa cim raspolazes i kakve su ti mogucnosti ja ti ipak predlazem da uzmes ovo ako si u mogucnosti.
http://www.benchmark.co.yu/forum/showpost.php?p=1106980&postcount=1
A prodaje ih ovaj covek kontaktiraj ga na pm za cenu
http://www.benchmark.co.yu/forum/showpost.php?p=1107547&postcount=29
Neces se pokajati samo ako imas kintu.
Evo i test sa bencha da ti pomogne u odluci procitaj lagano i sve ce ti biti jasno ljudi su temeljni sto se tice testiranja.
http://www.benchmark.co.yu/modules.php?name=BenchmarkNews&file=article&sid=12951&oliver=0

Poslednja izmena:
po meni,owe dwe kartice su ochaj....kolje ih 128 bitna magistrala i tu nema shta da se razmishlja.po owoj ceni to je najgluplja moguca kupowina.bar za ozbiljnog gamera :D

hahahahahahahahahahahahhaah

po meni,owe dwe kartice su ochaj....kolje ih 128 bitna magistrala i tu nema shta da se razmishlja.po owoj ceni to je najgluplja moguca kupowina.bar za ozbiljnog gamera :D

A imas da preporučiš neku od >600e za prosečnog gamera u srbiji, pošto smo tako imućna zemlja... Pa mozemo da menjamo grafiku kao ćega... :wave: :wc:

@*******i Preterujes, znaci za grafiku mogu da dam MAX 200 evra (jer uzimam druge solidne komponente) u sta se uklapaju x1950pro i 8600GTS. Znaci, ti kazes 8600GTS. Ok, anybody else?

@Srdjan Od kada to x1950pro ima 128bit magistralu?

@*******i Preterujes, znaci za grafiku mogu da dam MAX 200 evra (jer uzimam druge solidne komponente) u sta se uklapaju x1950pro i 8600GTS. Znaci, ti kazes 8600GTS. Ok, anybody else?

Svakako 8600 GTS.Pusti ih,nije to loša kupovina uopšte.

Samo sam predlozio ako si u mogucnosti, nemoj slucajno da se za****s da bacas neke velike pare na memoriju, ddr2 na 800mhz je dovoljna da ispuni sva tvoja ocekivanja sto se svega tice cak i overkloka sa setovnjem fsb400mhz, iskreno se nadam da uzimas neku C2D konfiguraciju ako hoces moj savet sta da kupis za jednu dobru geimersku masinu a da nepuknes velike pare cimni me na pm posto ovo nije tema vezana za konfiguracije:wave:

@Civil,Sorry ako si me pogreshno razumeo,nisam chitao swe,samo sam prochitao naslov teme pa se na njih odnosio komentar.

@shut_down ne preporucujem ja karticu od 600€,daleko od toga,ni sam ne bih dao tolike pare za karticu jer ih nemam:D Samo kazhem,u najboljoj nameri, da ne kupujete owe kartice ako imate 7600 seriju... Po meni,nisu isplative.Sada,swako ima svoje zahteve i prioritete,i naravno,novac koji moze da odvoji za kartu.Ali mislim,da po ovoj ceni,8600 GTS,umesto 7600 GT-a se ne isplati nikako.8600 GT, umesto 7300 GT-a mozhda,a umesto leadtekovog 7300 GT Extreme-a ne znam bash... Mozhda se isplati kupowina 8600GTS-a umesto 7300 GT-a ali sad da ne duzhim,odluchite sami....

ja ti umesto 1950pro-a preporucujem 7950 GT-a i to leadtekovog.Lepo se klokuje i imas ga u a-maze-u za nekih 18.600 dindzi... Pa polako kad dodju DX10 naslovi,za 5 meseci,prodaces to,i kupiti npr 8800 gts,koja ce tad biti ko sad owaj leadtek odprilike...Naravno,ako ti bude trebalo.... :D

Poslednja izmena:
Pa vidi, ja sada imam 6600GT AGP, tako da ce mi svaka promena biti pravi BUM, je l' se slazes? :) Ali vidi, ako pitam izmedju DVE karte, probaj da se ogranicis izmedju te dve, ne pitam dzabe samo za njih... znaci ne interesuje me nijedna druga varijanta osim gore navedene...

Ok,ok,samo dadoh predlog,izwinjawam se:) Ja bih uzeo 1950Pro bez razmishljanja. Bash zato shto je 256-bitna,bez obzira shto nije DX 10... To je moje misljenje,i to bih ja uradio.Shta god ti odluchish,nek te lepo sluzhi i lepo se igraj :)

Vrh Dno