Evo uskoro dobijam monitor Samsung 226BW(1680 x 1050 resolution, 2-millisecond response).
Dakle da li da uzmem 8800 GTS sa 320MB ili 640MB a da sve ''prasi'' na gore pomenutom monitoru?
Ako planiraš da cepaš igre na max detaljima 2-3 godine, ipak uzmi 8800GTS sa 640MB.
Stace ti taj monitor za igrice? bolje uzmi 940bf i u njegovj prirodnoj rezoluciji 1280x1024 sa 8800gts 320 sve ce lepo da ti radi, verziuja sa 640mb je cisto bacanje para, 8800gtx po meni nije dobra kupovina kao sto nece ni x2900xt da bude iz prostog razloga ako dam za kartu 600e ocekujem da svi aktuelni naslovi rade sa najmanje 60fps sve na max a to nije bas tako, imao sam x1900xt vise od toga mi nije ni trebalo, s obzirom da stalker neradi onako kao bi ja to voleo sa maksmalnim setovanjima sta ocekivati od crysis tako da ako vec moras da spustas kvalitet grafike onda nemoj da dajes 600e za kartu da 300e kolko trenutno kosta 8800gts 320mbe to je trenutno najboja kupovina koju mozes da naprevis sto se tice karte, naravno ako nemas 1000e za monitor i kartu ako imas nemoj da pravis kompromis kupuj najbolje komponente:wave:Evo uskoro dobijam monitor Samsung 226BW(1680 x 1050 resolution, 2-millisecond response).
Dakle da li da uzmem 8800 GTS sa 320MB ili 640MB a da sve ''prasi'' na gore pomenutom monitoru?
Daj boze da budu i tad potrosili su sve izgovore(ali izgleda da ih nema do Jula:d )?
ako dam za kartu 600e ocekujem da svi aktuelni naslovi rade sa najmanje 60fps sve na max a to nije bas tako
Ma zanam nego san izrevoltiran sto nije takoUh *******i, to je nemoguće!
Ma zanam nego san izrevoltiran sto nije takoa trebalo bi da bude:wall:
Moram da kazem da smo na ovom nasem forumu postali prezahtevni sto se tice grafickih karti.Sad nam,bre, ne valja ni 8800ULTRA koju prakticno ima *******i![]()
Mislim da bi 8800GTS 320 resio problem...
cekaj malo kazes da ne mozes da igras igre na max sa 8800GTX
ako je to tako a jeste kako vi kazete
koje su to igre ?
i sta vi sve podrazumevate pod tim max(rez.detalji AA itd?)
Evo uskoro dobijam monitor Samsung 226BW(1680 x 1050 resolution, 2-millisecond response).
mislim da je tako...(svaki dan nabijam komplekse oko grafike)...pa ne igraju svi iste igrice, neko pod igricom smatra PES6 koji radi i na 9600xt, a neko STALKER i CRYSIS sa full detaljima. Ne mozemo onom prvom odmah preporuciti 8800GTX u SLI-ju da bi igrao PES6![]()
![]()
sve zavisi od korisnikovih potreba
matori ja bi rado igrao ali ***. sta reci jos furam NF2 plocu ali zato na leto kad sklopim komp.:guitar:
cekaj malo kazes da ne mozes da igras igre na max sa 8800GTX
ako je to tako a jeste kako vi kazete
koje su to igre ?
i sta vi sve podrazumevate pod tim max(rez.detalji AA itd?)
Pisao sam već koje su igre, pretrazite malo. Sve tipa Oblivion, Rainbov Six Vegas, pa cak i FEAR stucaju.
Pa šta si ti očekivao sa tom krš mašinom
Ljudi niste vi krive što su igre namerno neoptimizovane. Rokovi su rokovi, a ako secka..ma ko vas...šiša. Izaćiće jači hardver. Eventualno, ako smo mnogo zabrljali, neki patch i eto nama radosti i veselja. :d
Pozdrav. :wave:
Eh da li se neko seca Duke Nukem Forever (or Never :-devil-: ), bas me zanima kako su u stanju da *****avaju godinama igracku scenu obecanjima da ce biti kada bude (eto postovanja rokova) - ili ce da igru optimizuju tako da sve leti na Pentium I i GF 2 MX 32MB :d
Prokleta Vista i Microsoft i ceo Vista trend, koji je pokrenuo ovaj opsti negativan trend XBOX stila koji se oslikava u pojednostavljivanju koji vodi u negativnom smeru.
Pisao sam već koje su igre, pretrazite malo. Sve tipa Oblivion, Rainbov Six Vegas, pa cak i FEAR stucaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari