Ne znam sta da kazem na sve ovo. Ni ne ocekujem da za 100e dobijem nesto savrseno do perfekcije. Meni je naj bitnije da internet sa operom sljako ok, da isto tako gmail/email sljaka, nisam imao predstavu pre kupovine da cu njime moci da poteram cak i PDF, WORD, EXCEL, EBOOKS. MP3, odlicne slusalice, odlican zvuk i preko slusalica i preko zvucnika, glasan i cist. Kameri, MP3-ju pristupas bez otvaranja telefona, prakticno kao MP3 play-eru. Ekran je extra, mozes da odgledas film bez problema u extra kvalitetu (mp4,aac). Za sada poruke, razgovor rade ok bez anomalija. Zvuk u slusalici je bar meni dovoljno glasan, cak ga ne drzim na MAX. Izrada je prva klasa. Nisam ljubitelj telefona na preklop i slajder, ali ovaj kad sam video, odmah mi se svideo. spoljni ekran je isto ok (jos uvek gimila novih telefona ima ekran rezolucije kao sto je ovde spoljni, pomocni). Fotografije su po danu odlicne i mogu se uporediti sa K750. Jedino sto neradi zadovoljavajuce bar kod mene je video recording (ROMv31), slika cesto secka ali s'obzirom da video i ne koristim, ne smata mi. Jeste da je malo sporiji, sto mi opet ne smeta, jos uvek imam dobre zivce.
Zakljucak:
Za 100e, nismo ni sanjali da mozes da dobijes telefon sa ekranom 320x240, 2Mpix, MP3-jem...
Nema bolje kupovine do 150e pa cak i vise jer su telefoni sa ovakvim ekranom iznad 180eur(D600).
Ja sam EXTRA zadovoljan, a verovatno cu biti kos vise kad ga update-ujem na v48.
Steta je samo sto vise nema maticne firme da pruzi podrsku u vidu softvera koji bi poterao ovu pritajenu zverku.