- Učlanjen(a)
- 10.01.2001
- Poena
- 1,019
Govoriš o razlici od 11.8€ (toliko je XFX skuplji)kao da je 100€.:trust:
Drugo ta karta je prema meni ispod 300€ sa PDVom, a ja sam "mali" diler. Znači neko sa većim rabatom bi komotno mogao da je daje po 300€ u maloprodaji.😉
Inače u tom istom Pakomu, MSI8800GTS-320 je nekih 2,5€ jeftinija od XFXa, ali ljudi mi ovde govorimo o jednom od najboljih brandova. Za tu razliku u parama uvek se isplati uzeti XFX...jedino da nam nisu, kao što neko reče, poslali 6. klasu:S:
Pozdrav.:wave:
Iako su kartice proizvedene na istom mestu, postoji razlika u BIOS-u i postoje klase, pogotovo sada kad je već prošlo neko vreme od izbacivanja G80. Gainward npr. već ima i sopstvenu proizvodnju (imam njihov interni cenovnik za velike distributere, pa znam jer mi je čovek iz te firme objašnjavao kako se po oznaci poznaje da li je PCB kupljen ili ga sami prave) G80 ploča. XFX, sa druge strane, stavlja drugačiji bios na neke od ovih kartica (za GTS 320 nisam siguran, videću kad ih budem testirao), ali nema klasa u okviru kompanije. i u USA i kod nas imaš 3 god. garanciju i kartice su iste kao i one koje se tamo prodaju.