Black Arrow
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.12.2006
- Poena
- 319
Mene zanima jos nesto: ja sam dobio danas net,a danas je 10. u mesecu,da li ce Telekom da mi naplati punu cenu kao da sam net koristio od prvog u mesecu?
otkuda ti to da dupliranje paketa planiraju za sledeci mesec ?
Mene zanima jos nesto: ja sam dobio danas net,a danas je 10. u mesecu,da li ce Telekom da mi naplati punu cenu kao da sam net koristio od prvog u mesecu?
E ljudi,koliko ste dugo čekali (kod telekoma) kad ste tražili da vas prebace sa 256 KB/s na 512KB/s ???
Ili je bolje da ja sačekam ono povećanje svih paketa za iste pare,koje "navodno" planiraju za sledeći mesec ?
Mnogo mi je sporo 256 KB/s,pogotovo kad skidam nešto veliko (6-8 gigabajta).
Jel mora licno vlasnik tel. broja na koji se prikljucuje ADSL da potpisuje ugovor ili moze neko iz porodice sa licnom kartom vlasnika?
meni nisu trazili da dodjem sa onim na koga se vodi telefon, vec sa onime koji se prijavio za ADSL. nazalost, ja sam stavio caletovo ime a ne na svoje, a to jedino mogu da objasnim tako sto kada sam se prijavljivao online za ADSL da je pisalo da se prijava izvrsi na nosioca linije. pitaj ih, to ti je najbolje.A sta da se radi kad ne mozes nikako doci do osobe na koju se vodi broj? Meni je ovdje takva situacijaMislim, vazno je da cu ja da placam redovno, sta ima veze ko potpisuje ugovor.
Ping ti je kriminalan... dobro je, nisam najgori! :d:d:dEvo ja sam otisao na taj sajt,kliknuo na Budimpestu i dobijao sledeci rezultat...
pa bice bar duplo brze :banana:Mislis da ce ti 512 umesto 256 bas mnogo znaciti kad skidas nesto velicine 8GB?
Mislis da ce ti 512 umesto 256 bas mnogo znaciti kad skidas nesto velicine 8GB?
Pa ako mi za 8 GB treba 4 dana na 256 KB/s,onda će mi na 512 KB/s trebati 2 dana.Ili nisam lepo izračunao. :d
U svakom slučaju mislim da ću malo uštedeti struju na mesečnom nivou,a i komp će se odmarati malo više.Tada ga sigurno neću držati uključenog 24h dnevnsim ako ne (p)ostanem halapljiv.
P.S. Pre nego što sam uveo adsl,računao sam da će mi komp biti na netu 12 do 15 sati dnevno.A sada,ako mi se desi nekad manje od 23 sata,prosto osetim kao da sam izgubio dragocene megabajte. :S:
U svakom slučaju mislim da ću malo uštedeti struju na mesečnom nivou,a i komp će se odmarati malo više.Tada ga sigurno neću držati uključenog 24h dnevnsim ako ne (p)ostanem halapljiv.
A sta da se radi kad ne mozes nikako doci do osobe na koju se vodi broj? Meni je ovdje takva situacijaMislim, vazno je da cu ja da placam redovno, sta ima veze ko potpisuje ugovor.
meni nisu trazili da dodjem sa onim na koga se vodi telefon, vec sa onime koji se prijavio za ADSL. nazalost, ja sam stavio caletovo ime a ne na svoje, a to jedino mogu da objasnim tako sto kada sam se prijavljivao online za ADSL da je pisalo da se prijava izvrsi na nosioca linije. pitaj ih, to ti je najbolje.
Cini mi se da nije greska,jer i drugu ide samo malo sporije,a ja sam za manje od 20 minuta skinuo 100 mb,sto je onda ta brzina.
Pazi,da li je greska ili nije - mene bas briga
Mislim,ja sam kupio i potpisao za 256k i nemam sta da brinem.Ako su se oni nesto zaje8ali,to je zaista njihov problem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari