Šta je novo?

Slusajte bre vi...

jaksa

Odeljenje za zaštitu naroda
Super Moderator
Učlanjen(a)
04.06.2002
Poena
985
"Krshware" sam ja prvi izmislio kada stavljam krshw u male oglase i ko hoce da koristi taj termin za robu koju oglasava ima da plati procenat :d :D

Imam ideju. Kod mene na forumu kada koristimo izraze koje su izmislili drugi članovi foruma, koristimo ih uz obavezan P&C, manjim fontom...

Dakle, to treba da izgleda ovako:

"Na prodaju krshware (P)&(C) Jaksa taj i taj..." :D

Uostalom, registruj TM i nema brige :)

Radije bih % :d :D :d

Sta je Jakso, dosadno, a?

ahaha :) Jaksa at his best...

Jaksoni :D kad već potežeš pitanje copyrighta Ford & rasFordaja su takođe zaštićeni termini koliko pratim marketing kampanje ovih dana :p

Moje odeljenje izmislilo poprckivanje...
Tako da kada budete poprckivali nekoga, nama ide %...
:d :D

Ok, ok, samo napiši broj računa i daj nephodne podatke :D
Nego šta ti bi, ubi te dosada :D, stvarno?
Ko li je prvi izmislio NEvidia :p Ja tipujem na drfedju :D
Pa onda čuvena Ati 9200 shit edition!...

mmmmm... Ford
Samo im malo poskupa ta rasfordaja, bar za mene :)

PS. pogledajte vreme kad sam okacio ovaj tred ;)

ahaha :) Jaksa at his best...

Jaksoni :D kad već potežeš pitanje copyrighta Ford & rasFordaja su takođe zaštićeni termini koliko pratim marketing kampanje ovih dana :p

Cuti bre, u tom slucaju odgovara autor avatara :p .
Sorry jaksa, morao sam da se po'falim :D

Koliko li bi ja para trebalo da tražim...
Dok sam pisao vesti za Bench i pojavi se neki novi termin moje je bilo hoću li da ga prevedem ili ostavim u originalu na engleskom. Uglavnom stvari koje sam preveo su postale prihvaćeni termini po forumu i časopisima.

Nije to ništa, moj pradeda je bio glavni savetnik Vuku Karađžiću prilikom formiranja azbuke, tako da planiram da tužim sve koji bez licence koriste mojih 20% slova. :p

Nije to ništa, moj pradeda je bio glavni savetnik Vuku Karađžiću prilikom formiranja azbuke, tako da planiram da tužim sve koji bez licence koriste mojih 20% slova. :p

:laugh: :laugh: :laugh: Bravo.

pa hoce covek da zaradi...na brzaka...
:)

Nesto se bas i neces navatati para na to. Narod nam je polupismen. Da ti je pradeda patentirao cackanje nosa, pljuvanje na ulici ili pisanje uz tarabu ti bi danas bio bogatiji od Bila Gejtsa.

Nesto se bas i neces navatati para na to. Narod nam je polupismen. Da ti je pradeda patentirao cackanje nosa, pljuvanje na ulici ili pisanje uz tarabu ti bi danas bio bogatiji od Bila Gejtsa.

:laugh: :laugh: :laugh:

Najcrnja istina,mada ni kupanje kod nas nije bas popularno,odvozaj se jednu stanicu trolom ili trandzom pa cje ti se sve samo kasti:d

Lako je tebi Jaksa da prodaješ stvari preko oglasa kad si non stop dostupan. Mi obični korisnici sa ne-VIP paketa i gomilom propuštenih poziva možemo da budemo prozivani kako kačimo oglase, a niko ne mož' da nas dobije... :D

E ovo je bas lepo receno :)

Lako je tebi Jaksa da prodaješ stvari preko oglasa kad si non stop dostupan. Mi obični korisnici sa ne-VIP paketa i gomilom propuštenih poziva možemo da budemo prozivani kako kačimo oglase, a niko ne mož' da nas dobije... :D
Kad to vec pomenu, kako si zavrsio "onu" stvar sa tarifnim paketima?

Najcrnja istina,mada ni kupanje kod nas nije bas popularno,odvozaj se jednu stanicu trolom ili trandzom pa cje ti se sve samo kasti:d

Heh, u troli i trandzi jos i mirishu... Odvozaj se par stanica sa nekom od prigradskih linija, tek onda da vidis koliko nije popularno kupanje.

Kad to vec pomenu, kako si zavrsio "onu" stvar sa tarifnim paketima?

Menjaš temu, a? :) Ona stvar se nije završila. I dalje me karaju, redom... :) Šalim se, prešao sam na VP2K, ali su računi opet katastrofa. Nema šanse da toliko pričam da mi je račun 3700 dinara. Ranije na Pro400 sam više pričao, a nije prelazilo 2500...

Slusajte bre vi... MODERATORI - drzite se teme :D :D :D

A da ´ocu i ja svoj deo.... necete da me prevarite :d :d :d

btw... sta je (P)?

Ja to zovem interno (P)rava & (C)opyright, lakše mi je tako kada objašnjavam nekome, inače pravi izraz je P&C - Printed and Copyrighted...

Naravno, ima još gomila značenja, evo nekih:

Acronym / Definition
P&C Petroleum and Chemical
P&C Points and Credits
P&C Prevention and Compliance (US Coast Guard)
P&C Principles and Criteria
P&C Producers & Consumers (grocery chain)
P&C Property and Casualty (insurance)
P&C Purchasing and Contracting

Nazad
Vrh Dno