Sta je Jakso, dosadno, a?
ahahaJaksa at his best...
Jaksonikad već potežeš pitanje copyrighta Ford & rasFordaja su takođe zaštićeni termini koliko pratim marketing kampanje ovih dana
![]()
PS. pogledajte vreme kad sam okacio ovaj tred![]()
ahahaJaksa at his best...
Jaksonikad već potežeš pitanje copyrighta Ford & rasFordaja su takođe zaštićeni termini koliko pratim marketing kampanje ovih dana
![]()
Nije to ništa, moj pradeda je bio glavni savetnik Vuku Karađžiću prilikom formiranja azbuke, tako da planiram da tužim sve koji bez licence koriste mojih 20% slova.![]()
Nije to ništa, moj pradeda je bio glavni savetnik Vuku Karađžiću prilikom formiranja azbuke, tako da planiram da tužim sve koji bez licence koriste mojih 20% slova.![]()
Nesto se bas i neces navatati para na to. Narod nam je polupismen. Da ti je pradeda patentirao cackanje nosa, pljuvanje na ulici ili pisanje uz tarabu ti bi danas bio bogatiji od Bila Gejtsa.
Najcrnja istina,mada ni kupanje kod nas nije bas popularno,odvozaj se jednu stanicu trolom ili trandzom pa cje ti se sve samo kasti:dNesto se bas i neces navatati para na to. Narod nam je polupismen. Da ti je pradeda patentirao cackanje nosa, pljuvanje na ulici ili pisanje uz tarabu ti bi danas bio bogatiji od Bila Gejtsa.
Nesto se bas i neces navatati para na to. Narod nam je polupismen. Da ti je pradeda patentirao cackanje nosa, pljuvanje na ulici ili pisanje uz tarabu ti bi danas bio bogatiji od Bila Gejtsa.
Kad to vec pomenu, kako si zavrsio "onu" stvar sa tarifnim paketima?Lako je tebi Jaksa da prodaješ stvari preko oglasa kad si non stop dostupan. Mi obični korisnici sa ne-VIP paketa i gomilom propuštenih poziva možemo da budemo prozivani kako kačimo oglase, a niko ne mož' da nas dobije...![]()
"Na prodaju krshware (P)&(C) Jaksa taj i taj..."
Najcrnja istina,mada ni kupanje kod nas nije bas popularno,odvozaj se jednu stanicu trolom ili trandzom pa cje ti se sve samo kasti:d
Kad to vec pomenu, kako si zavrsio "onu" stvar sa tarifnim paketima?
btw... sta je (P)?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari