Vivax- Risiver AM-100 100EUR
skoro sam video ova risiver uzivo. i ne izgleda lose, spolja cak deluje kvalitetno(sta je unutra)
moje pitanje je koliko to vredi i da li se uopšte vredi.
hvala unapred
Samo super je cena kad ga nema na lageru🙂. Kada ga bude, bice verovatno duplo veca cena😀
Samo super je cena kad ga nema na lageru🙂. Kada ga bude, bice verovatno duplo veca cena😀
Kupio ga ja za okruglo 13999 pre 10ak dana i gruva ko lud, prezadovoljan sam! Kristalni zvuk daje a tezak je oko 8 kg!
Ma znam, sve sami kristalni zvuci iz AV receivera🙂
NHF, nemam nista protiv, ali kristalan zvuk i AV receiver ne idu u istoj recenici!
Slazem se sa tobom u vezi Kenwood-a ali moj Cambridge ipak ima kristalan zvuk:smoke:
On topic.
Ti vivax zvucnici nisu losi, slobodno mogu da kazem da nema boljih za te pare. Ali je pitanje da li je to dovoljno. Drajveri koje koriste nisu nesto posebno u HiFi svetu, ali u svetu komp zvucnika koji su 4-5 skuplji od ovih, odlicni su.
Vidim junacki ih napljuvaste, a koliko vas ih je culo ? Risiver je los i najgori je deo sistema. Zvucnici nisu losi, s obzirom da je skretnica i dampovanje bedno uradjeno kao u nekim 2.0 modelima, ima mesta za napredak. Cuo sam vivax stereo dvosistemce sa izmenjenom slretnicom i popunjenom kutijom, vrlo pristojno.
5.1 (ili 6.0 kako vec, jer nema zaseban subw) sam slusao na tom Vivax pojacalu i na nekom Yamahinom AV receiveru, velika je razlika.
Ja nemama prostora gde da ih stavim (sto rece kamionom da ih vozis), da imam mozda bi ih uzeo, poigrao se sa skretnicom i kutijama, i to verovatno na obicnom pojacalu.
Ma naravno da moze 😀
Salim se...
Inace, Magnat je poceo od prosle nedelje da uvozi kucni HiFi...
Probali smo par zvucnika i zvuk je perverzan, ali je zato i cena srazmerno tome povelika 🙁
Uvoznik Magnat Car audia je poceo da uvozi i Magnat kucni Hifi 😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari