starac
Čuven
- Učlanjen(a)
- 13.01.2005
- Poena
- 515
@starac:
Pa dobro, kao covek koji si bio u ratu, drzao pusku i pistolj, reci mi da li je realno da pistolj ima zvuk kao hekler/skorpion i da nema nikakav "recoil" ? Pucanje iz pistolja u stalkeru ima IDENTICAN zvuk kao paint-gun !!! (i identican recoil, tj. nikakav !). A to sto kazes za ak-47 recimo (kriva cev, nacin upotrebe itd) to stoji, imao sam isti problem u armiji, dobio sam pusku koja je podbacivala za dobrih metar i po na 50m...uzas, ali opet ovo je video igra, treba da bude zabavna, a ne frustrirajuca zato nisu to tako uradili i to razumem. Ono sto NE RAZUMEM je : zasto imam osecaj kao da pucam iz decijih igracki ?![]()
95% oružja je dizajnirano prema originalnim verzijama, i svako ima svoju balistiku kao i karakterističan zvuk. Pištolja ima oko 10-ak vrsta. Od tih modela što su u igri probao sam Berettu i Waltera, i mogu reći da je zvuk poprilično realističan. Inače zvuk pištolja u stvarnosti je dosta tup, baš kao u STALKER-u. Izgleda da taj neko ko je zadužen za zvuk oružja zna šta radi.
Jos jedna stvar koja mi je iritirajuca u igri je (jel ipak je to igra) sto te divlja svinja nekad ubije iz jednog udarca (sto je jako jako glupo) a nekad iz 3-4, isto vazi i za ostale protivnike, tipa mutirani pacov itd. Ne znas kako da se postavis prea neprijateljima, ako treba uvek da racunam sa tim da ce me ubiti iz prve - onda mi je igra preteska sobzirom da ja njih ne mogu ubiti jednim metkom...
Ne znam, baš nemam takvih problema. Možda je bug u pitanju? Inače igra je nepredvidiva, a takva i treba biti!
Poslednja izmena: