Kakav si ti lik,odakle ti sve to takvom brzinom?Hehe,ovo me bas interesuje.Deluje lepo,a igrivost?Ako neko moze da uporedi ovo sa Top Spinom 2 bilo bi sjajno...
Da,jos jedno vazno pitanje:Ima li Dzej Dzej?
Huh, Top Spin mi je ozbiljniji tenis, medjutim Virtua mi je super jer mogu sa ortacima ili devojkom da igram ovo lakse nego sto sam mogao Top Spin, nekako se Virtua lakse kapira, lakse se uigras, ne pravi se tolika razlika izmedju onih koji su visili duze na tenisu od onih koji su upali samo da se malo zabave, bas zato sto je vise arkada. Znaci za zevzecenje je kul.
Top Spin 2 je krš, Virtua Tennis 3 je provereno mnogo bolji.QUOTE]
uh, uh, uh ...
Top Spin 2 je krš, Virtua Tennis 3 je provereno mnogo bolji. Ako te ne mrzi, napiši samo kako igra radi na tvojoj mašini, s obzirom da su nam konfiguracije slične.
Navedi neke konkretne razloge zasto je Top Spin 2 losa igra. Top Spin 2 je realnija simulacija tenisa, dok je Virtua Tennis 3 arkada, pa se bas ni ne mogu ravnopravno uporedjivati.
Igra je ekstra optimizovana - izgleda bolje od Top Spina 2 a kod mene na mašini koja je maltene današnji prosek leti sa svim detaljima do kraja (u 1680x1050). Na istoj mašini, u manjoj rezoluciji (1280x1024) Top Spin 2 je na granici igrivosti.
Nama je uspelo da namestimo za 2 (tastaturu ko keca, na dvoju logitech precision), ali nikako da nam igra prepozna sva 3 joypada i da koristimo i tastaturu (za dubl). Nece pa nece..Jel neko probao kod sebe da igra u dva igraca? Kada idem na control setup pise mi sa desne strane 1, a ostali kruzici su prekrsteni. Znaci pise samo player 1 u listi. Imam logitech gamepad precision i sa njime mogu da lepo igram. E sad je problem kako da namestim i drugi igrac da igra.
Highl1, pa jel moze da se igra sa tastaturom i gamepadom jedan protiv drugog ili ne moze? Ako moze, objasni kako se namesta.
Upravo stvari koje najviše smetaju. Slažem se 100 posto procenataKad drzim maksimalno levo ili maksimalno desno prilikom udarca iz igre sa bilo kojim igracem loptica nece pasti ni blizu linije vec pola metra od nje. Jedino linija moze da se pogodi prilikom izlaska na mrezu ili kucanja. Servis je ocaj, svaki moze da se vrati i svi su manje vise isti. Ako se prilikom servisa pritisne na dole, loptica obavezno ide u mrezu znaci nemogucnost skracivanja servisa. Drop shot moze da se izvede samo ako imate svo vreme na svetu da drzite na dole i slajs, tj. kada protivnik vrati neki balon.
Top spin je po mom misljenju za klasu bolji sto se tice gejmpleja.
Vracam se na Top Spin 2.Ovo je u nekim svojim elementima uzas.Na primer servis-svaki je isti.Udarci su neverovatno glupi,igrac pada na zemlju svaki drugi put...Nema smisla stvarno.Trening ovde ne igra nikakvu ulogu.Mrzi me dalje da nabrajam.Pa sta ako je optimizovana?Bas je bezveze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari