Šta je novo?

virtua tennis 3

Fakat je da je igra arkada i da su neke stvari jako jednostavne, što mnoge može da odbije od igre, ali ovo što si ti nabrojao nije tačno.

Servis jeste malo bezveze, ali nije svaki isti.

Ne znam šta tačno znači "udarci su glupi"? Odnosno, šta ti tačno smeta.

Ako se dobro namestiš na udarac, nećeš pasti na zemlju svaki drugi put, čak ćeš moći da primetiš i da jednim dugmetom mogu da se izvedu 3-4 različita udarca. No, činjenica je da je prelako vratiti lopticu u teren skakanjem za njom.

Trening igra veliku ulogu i razlika u igri nekoga ko ima sve skillove na 1. i na 18. nivou je više nego ogromna.

Koliko si igrao?

Dobro,igrao sam kratko pa mi je tako delovalo za trening.Prihvatam ispravku ako si video da je kasnije bolje.To sto sam boldovao mi najvise smeta.S'tim udarci su glupi sam hteo da kazem da mi deluju totalno nerealno,ali kao sto kazes ovo je arkada.Ipak postoji Top Spin 2 koji je za klasu bolji i vredi ga i dalje igrati.

Realniji da, za klasu bolji, nikako. Jedino ako baš imaš ekstra niske standarde.

Kakav je karijerni mod? Doduse, nisam igrao ni Top Spin 2, ali mi ni jedan tenis koji sam igrao nikada nije imao lep karijerni mod.

(ljubitelj sam CM-a, sto znaci...sto vise brojeva, statistike itd itd)

To sto si rekao nema smisla kako god okrenes :D .... Ili mu negiras ili potvrdjujes ...

Realnija igra, ne znači bolja, i zabavnija igra. Npr. NBA Live serijal pripada simulacijama pa opet nije ni do kolena NBA Ballers koji je čista arkada.

Kakav je karijerni mod? Doduse, nisam igrao ni Top Spin 2, ali mi ni jedan tenis koji sam igrao nikada nije imao lep karijerni mod.

(ljubitelj sam CM-a, sto znaci...sto vise brojeva, statistike itd itd)

Jedini tenis sa kvalitetno odrađenom karijerom je Roland Garros 2005 Powered By Smashcourt Tennis, ali je on samo za PlayStation 2. Virtua Tennis 3 je očajan u tom segmentu.

Poslednja izmena:
Realnija igra, ne znači bolja, i zabavnija igra. Npr. NBA Live serijal pripada simulacijama pa opet nije ni do kolena NBA Ballers koji je čista arkada.QUOTE]

Hehe, mislio sam na ovo "za klasu bolji, nikako. Jedino ako baš imaš ekstra niske standarde." ... ako nikako ne moze biti za klasu bolji, onda nema mesta za izuzetke, a ukoliko ima niske standarde onda ga oba naslova jos manje zadovoljavaju, a shodno izjavi TS jos manje u odnosu na VT. Ne znas ni sta pricas :p

BTW, sto se igre tice, to teatralno bacanje u igri je malo prenaglaseno, bukvalno se baca kao da egzorcista isteruje djavola iz njega, preterase ga, od 10 uzvracenih loptica 8 je parada. Bolje bi bilo da neke i ne moze da uhvati, nego da pola meca provede u letu. No, SEGA je SEGA, imam osecaj da ce posle svakog meca i onih turu-ruru zvukova da mi napise na ekranu "Please Insert Coin" :p
Naravno da je TS2 bolji, ali kao sto rekoh na pocetku threada, u VT se lakse ulazi u "stos" i nekako su manje razlike izmedju onih koji vise na igri, i onih koji udju samo da se malo zabave :D

Npr. NBA Live serijal pripada simulacijama pa opet nije ni do kolena NBA Ballers koji je čista arkada.

NBA Live pripada skrnavljenju kosarke kao timske igre, nije to videlo simulaciju.
Nemoj da se ljutis, svaki put popizdim kad me neko podseti da za PC nema normalne kosarke. Uzmi neki drugi primer sledeci put, 'leba ti.

Fali mu DOF - ovaj screenshot izgleda očajno bez njega. Grafika je dopadljiva, ali sveukupno, mislim da je kod Top Spina 2 bolja. To, a plus TS2 je godinu i po dana star...

Top Spin 2 je izasao u decembru prosle godine za PC, sem ako nisi mislio za Xbox360 koji je izasao pre godinu dana.

maxo jel tebi radi normalno na 8800? meni nece. radi sve kao u slowmotion. u cemu je fora (doduse nisam stigao da pogledam ni options od igre)

Kad budem igrao VT3 igraću ga na Xenos-u, a ne na 8800 :)

Izgleda da i ovde treba neka zakrpa za 8800. Meni radi kao slow motion :crash:

Imao sam isti problem kao i ti na mojoj 7800GT kartici, sve je radilo kao slow motion.
Resio sam ga instaliranjem Directx-a koji je dosao uz VT3 kao i instaliranjem najnovijih drivera za graficku, e sada znam da su driveri malo drugaciji za 8800 seriju specijalno ako imas vistu ali valjda vredi probati.
Drzao sam pre 91.37 verziju driver-a pa sam se prebacio na 93.71 i sad shjlaka ko san ;)

Imao sam isti problem kao i ti na mojoj 7800GT kartici, sve je radilo kao slow motion.
Resio sam ga instaliranjem Directx-a koji je dosao uz VT3 kao i instaliranjem najnovijih drivera za graficku, e sada znam da su driveri malo drugaciji za 8800 seriju specijalno ako imas vistu ali valjda vredi probati.
Drzao sam pre 91.37 verziju driver-a pa sam se prebacio na 93.71 i sad shjlaka ko san ;)

A da li bi neko meni mogao da pomogne: 8800 je u pitanju i VT3 mi radi bez problema, ali Top Spin mi se ponaša kao da je igra ubrzana 130-140% od normalne brzine igre i - maltene je neigrivo.

Inače, tek kada sam igrao VT3 shvatio sam koliko je Top Spin 2 dobra igra :D

Hvala unapred.

ljudi imam 2 dzojstika, jedan sa sony-a+dodatak i drugi je neki genius maxfire g12u bla bla
ne mogu nikako da namestim da igram u dva igraca. znaci igra mi ne pokazuje nigde drugi dzojstik. ali kad se konfigurisu dumgici za ona, onda sve shljaka o_O
ima li ko predstavu kako da se podesi ovo cudo! ortak i ja ispizdesmo od pokusaja :(
hvala unapred!

maxo jel tebi radi normalno na 8800? meni nece. radi sve kao u slowmotion. u cemu je fora (doduse nisam stigao da pogledam ni options od igre)

Kao što rekoh, igram na Xbox360, nabavio sam je. I nema nikakvih problema, radi sigurno sa 60 fps. Ima i AA i AF. ***a, pravljena je za konzole, ne znam šta očekujete osim tone problema na PC-ju...

Probao sam VT3 prvo i bio sam ravnodusan isto kao VT1 :(

Onda sam igrao TS2 i bio odusevljen :)

TS2 sije VT3 ne za DVA vec za DESET duzina.

Ko kaze da nije tako u velikoj je zabludi ili radi za segu :D

Slažem se, TS2 je bolji! Ovo je teška, ali teeeška arkada. Ko da je igra za mobilni, što se gameplaya tiče. Grafika jeste dosta bolja, ali to se i očekuje od igre koja izađe posle 18 meseci... TS3 će biti keva!

Vidim ja da ovde niko nije nista pisao 3 meseca tako da evo jednog pitanja za one koji su razbijali ovu igricu:Kada igrate turnament i pobedite na onih 5 meceva(poslednji je Wimbledon) igrate mech protiv Duka ili Kinga...Od cega zavisi protiv koje od njih dvojice cu da igram i koja je razlika izmedju npr Duke level 5 i Duke level 10 (koji je tezi)..E ko me razumeo sve ovo svaka mu cast...pozz ljudi

Moraš da ne izgubiš nijedan gem i zavisi od ukupne ocene protiv koga ćeš da igraš. Mislim da je ispod D King, a iznad Duke ili obrnuto, nisam siguran. Inače, što se tiče rasprave Virtua Tennis vs Top Spin, Top Spin šije VT3.

Nisam igrao Top Spin, VT3 mi je u pocetku bio strasno glup dok nisam naucio da serviram i da se lepo namestam na udarac. Sad mi je OK, posebno protiv zivog protivnika.

tenis broj 1 ko je zaludjenik, ja nisam ali ga igram!!!!

Nazad
Vrh Dno