Šta je novo?

Silent Hunter IV

Praga2x30mm

Čuven
Učlanjen(a)
30.10.2003
Poena
620
Simulacija podmornice WW2.Da li neko ceka ovo.Igra dolazi za 10 dana.Trojka je bila extra.

Gde dolazi? Kad? Ja se sa trojke ne skidam vec 2,5 godine. Neshto naj bolje shto sam igrao na PC-u.

Pa kad sam gledao u januaru, bilo je da izlazi u martu. Evo ga i mart :) Odlicna simulacija!

Silent Hunter 4 goes gold!
Wednesday 07.03.07 -

Today we are happy to annouce that SH4 has gone gold! Here are the full details:

The game will be released on PC DVD-ROM, for Windows on March 22nd 2007 and will be available in 3 different versions

:cigar:

Cuo sam da ce svi fanovi da bojkotuju igru,jer su izbaceni nemci!tako da vas sad ceka borba na pacifiku (usa vs japan)!neki su jevreji ili ameri vrsili pritisak da se promeni tematika,jer je valjda propagirajuca ili tako nesto!?...toliko o slobodi govora!

kakvo je to skrvnavljenje igre u politicke svrhe!kome ce biti zanimljiv taj glupi konflikt koji je bio smesan u odnosu na atlantik!+ sam cuo da je igra prezahtevna!uglavnom katastrofa...

WW2 a bez Shvaba ????
Katastrofa !!:S:

Cuo sam da ce svi fanovi da bojkotuju igru,jer su izbaceni nemci!tako da vas sad ceka borba na pacifiku (usa vs japan)!neki su jevreji ili ameri vrsili pritisak da se promeni tematika,jer je valjda propagirajuca ili tako nesto!?...toliko o slobodi govora!

Moguce da su i masoni, vatikan i vanzemaljci upotrebili uticaj!!!!!! :d

Bice pre da ce im se bolje prodavati ma USA trizistu patriotska tematika! :)

SH3 je tek sad pravi, tone kozmetike, opcija i visoka rezolucija...

SH4 cilja na prodaju u Americi a oni ne vole da glume mete, a jos manje da gadjaju americke brodove!
"Cudno" je da su svi objavljeni screen-ovi u polumraku ili mraku...

Mislim da ce SH3-GWX i dalje biti vrhunac u podmornickom ratovanju.

Moguce da su i masoni, vatikan i vanzemaljci upotrebili uticaj!!!!!! :d

Bice pre da ce im se bolje prodavati ma USA trizistu patriotska tematika! :)

vidi ga ovaj,pa nisam ja to izmislio!pogledaj na netu!svi odmah vide neke teorije teorija zavere...

Poslednja izmena:
Znam strahota.Nema nemaca.Makar da su japance stavili.I ja se ne odvajam od igre od kada je izasla.I obavezno stavim nemacki jezik.Kada cujem engleski smorti cu se.

kako su mogli da izbace nemce a da ubace japance, mada u zadnje vreme japanci su u modi, evo i klint istvud napravi pisma sa ivo jime pa vi vidite

Najzad, nema Nemaca, nisam mogao da igram ovu igru nikad jer nisam mogo da budem nemac. Ovo je dobra godina, nema nemaca u SH4 nema Sumahera u formuli pa opet mogu da je gledam jos samo da izadje neka WWII igra uzeleh se tamanjenja svaba

Najzad, nema Nemaca, nisam mogao da igram ovu igru nikad jer nisam mogo da budem nemac. Ovo je dobra godina, nema nemaca u SH4 nema Sumahera u formuli pa opet mogu da je gledam jos samo da izadje neka WWII igra uzeleh se tamanjenja svaba

Hmmm..ukusi su razliciti, ali gledati formulu bez najuspenijeg (ne kazem najboljeg) vozaca svih vremena, i ne igrati igru u kojoj ne bi bio Nemac, a pri tome imati najnapredniju tehnologiju za podmornice tog vremena? Mirise na ksenofobiju, bez uvrede.

Taman posla da je ksenofobija nemam nista protiv Iraca recimo, ali previse sam gledao Otpisane i Partizansku eskadrilu ko klinac:D Sto se tice Schumahera jeste najuspesniji ali najbolji je vec diskutabilno. Formula 1 je vec godinama takmicenje konstruktora a ne vozace. Stavi bilo kog dobrog vozaca u bolide koje je vozio Scumacher i imaces pobednika. A sto se tice igara iz drugog svetskog rata jednostavno iako je to samo igra ne mogu sebe da stavim u ulogu naciste jer smatram da su ogovorni za stvaranje jedne od najnakaznijih ideologija u svetskoj istoriji i mogu da kazem da mrzim sve sto su predstavljali i za sta su se zalagali. Koga interesuje kako bi mozda izgledao svet da su oni pobedili neka procita "Covek u visokom dvorcu" Filipa K. Dick-a. Inace sto se igre tice jer moze da se bude japanac ili ne.

Poslednja izmena:
Extra nemogu da docekam da je nabacim na komp.

Taman posla da je ksenofobija nemam nista protiv Iraca recimo, ali previse sam gledao Otpisane i Partizansku eskadrilu ko klinac:D Sto se tice Schumahera jeste najuspesniji ali najbolji je vec diskutabilno. Formula 1 je vec godinama takmicenje konstruktora a ne vozace. Stavi bilo kog dobrog vozaca u bolide koje je vozio Scumacher i imaces pobednika. A sto se tice igara iz drugog svetskog rata jednostavno iako je to samo igra ne mogu sebe da stavim u ulogu naciste jer smatram da su ogovorni za stvaranje jedne od najnakaznijih ideologija u svetskoj istoriji i mogu da kazem da mrzim sve sto su predstavljali i za sta su se zalagali. Koga interesuje kako bi mozda izgledao svet da su oni pobedili neka procita "Covek u visokom dvorcu" Filipa K. Dick-a. Inace sto se igre tice jer moze da se bude japanac ili ne.

Jel moze komentarisanje igrica proci bez politike?izgleda da neki imaju ozbiljne komplekse...

Ne moze da se bude japanac.A zato sto nisu stavili Nemce (smrdljivi ameri), ima da obaram sa americkom podmornicom americke brodove.

Nemoj slucajno da igras Oblivion, mozes da se pretvoris u vampira, a bilo bi zaista gadno da oni zavladaju svetom.

By the way - SH3 igraju Izraelci, Poljaci,...itd.
A nesrecni pomorski oficiri Kriegsmarine i mornari su imali veze sa nacizmom koliko i kurve u francuskim lukama...

Ja ne znam za vas ali meni je odlicno sta se svi uhvatili za to mora da budu nemci. Nemora amere su prvo napali Japanci a ne nemci.

Sta fali amerikancima, mada ne bih imao nista protiv ni da su to englezi ali ne mogu da se setim da li su oni imali podmornice, ne secam se nijednog filma sa engleskim podmornicama, ali ko klinac sam obozavao crno bele filmove iz drugog svetskog rata sa podmornicama jedan je bio "Operation pacific" sa John Waynom, "Destination Tokiyo" sa Carrie Grant-om
Slazem se da neki vojnici nisu imali veze sa nacizmom ali ogroman broj tadasnjih stanovnika nemackesu bili pristalice te ideologije ili su se borili za tu ideju tako da ih ni najmanje ne zalim.

Poslednja izmena:
Vidim, stagao je u Bgd ...da ne pominjem sajt.
Utisci... ?

Evo probao sam malo da igram.Veoma je zahtevna ali VEOMMMMMMMMMMA.Ima i razloga za to.Sve lepo izgleda.Ima malo bagova ali malo.Uradili su ono o cemu sam sanjao.Kada granata ili torpedo pogodi brod napravi se rupa od ostecenja.Kada skines avion iz njega izleti pilot sa padobranom.Dno mora je puno kamenja i trave i raznih ******.Sve su graficki poboljsali.kada je sve na max-u igra vuce 1.2 giga rama.Odo da igram pa cu kasnije jos da pisem.

Valjda cemo docekati i SH5 na atlantiku...

A u pozadini ide muzika
PO SUMAMA I GORAMA:zgran: :wall: :crash: :bottle: :trust:

I ovo su konacno stavili.Kada je podmornica recimo na periskop dubini vidi se kroz vodu.Ne mogu da se setim kako se to zove.Mislim da me procesor zeza najvise od svega, pa zato igram skoro normalno na medium

Pa istorijska cinjenica je - da je more u Mediteranu i Pacifiku puno "providnije" od Severnog atlantika.
Zato je Wolfpack bio tako razorno oruzje na Atlantiku, ali ne i u Mediteranu.
Pacifik je druga prica, jednostavno je prevelik za avionske patrole...

Nego, prestani da me lozis, taman sam poskidao sve sa Subsim-a za SH3...cisto me boli dusa da predjem na SH4.

Pa istorijska cinjenica je - da je more u Mediteranu i Pacifiku puno "providnije" od Severnog atlantika.
Zato je Wolfpack bio tako razorno oruzje na Atlantiku, ali ne i u Mediteranu.
Pacifik je druga prica, jednostavno je prevelik za avionske patrole...

Nego, prestani da me lozis, taman sam poskidao sve sa Subsim-a za SH3...cisto me boli dusa da predjem na SH4.

Ja ti pricam o grafickom efektu realnosti ne o providnosti mora. I ovo su stavili( mozes da pucas sa topom i AA i kada je losije vreme sto je extra).

Ako ti FPS raste kad stavis na medium, to mi pre lici na graficku kartu (mozda trazi graficki RAM).
Nadam se da ne ucitava igru pola sata...

Ne verujem da je do karte, jer i na medium ne radi savrseno.Ja mislim da je cpu.Ne ucitava igru pola sata.

Nazad
Vrh Dno