Praga2x30mm
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.10.2003
- Poena
- 620
Simulacija podmornice WW2.Da li neko ceka ovo.Igra dolazi za 10 dana.Trojka je bila extra.
Cuo sam da ce svi fanovi da bojkotuju igru,jer su izbaceni nemci!tako da vas sad ceka borba na pacifiku (usa vs japan)!neki su jevreji ili ameri vrsili pritisak da se promeni tematika,jer je valjda propagirajuca ili tako nesto!?...toliko o slobodi govora!
Moguce da su i masoni, vatikan i vanzemaljci upotrebili uticaj!!!!!! :d
Bice pre da ce im se bolje prodavati ma USA trizistu patriotska tematika!![]()
Najzad, nema Nemaca, nisam mogao da igram ovu igru nikad jer nisam mogo da budem nemac. Ovo je dobra godina, nema nemaca u SH4 nema Sumahera u formuli pa opet mogu da je gledam jos samo da izadje neka WWII igra uzeleh se tamanjenja svaba
Taman posla da je ksenofobija nemam nista protiv Iraca recimo, ali previse sam gledao Otpisane i Partizansku eskadrilu ko klinacSto se tice Schumahera jeste najuspesniji ali najbolji je vec diskutabilno. Formula 1 je vec godinama takmicenje konstruktora a ne vozace. Stavi bilo kog dobrog vozaca u bolide koje je vozio Scumacher i imaces pobednika. A sto se tice igara iz drugog svetskog rata jednostavno iako je to samo igra ne mogu sebe da stavim u ulogu naciste jer smatram da su ogovorni za stvaranje jedne od najnakaznijih ideologija u svetskoj istoriji i mogu da kazem da mrzim sve sto su predstavljali i za sta su se zalagali. Koga interesuje kako bi mozda izgledao svet da su oni pobedili neka procita "Covek u visokom dvorcu" Filipa K. Dick-a. Inace sto se igre tice jer moze da se bude japanac ili ne.
Taman posla da je ksenofobija nemam nista protiv Iraca recimo, ali previse sam gledao Otpisane i Partizansku eskadrilu ko klinacSto se tice Schumahera jeste najuspesniji ali najbolji je vec diskutabilno. Formula 1 je vec godinama takmicenje konstruktora a ne vozace. Stavi bilo kog dobrog vozaca u bolide koje je vozio Scumacher i imaces pobednika. A sto se tice igara iz drugog svetskog rata jednostavno iako je to samo igra ne mogu sebe da stavim u ulogu naciste jer smatram da su ogovorni za stvaranje jedne od najnakaznijih ideologija u svetskoj istoriji i mogu da kazem da mrzim sve sto su predstavljali i za sta su se zalagali. Koga interesuje kako bi mozda izgledao svet da su oni pobedili neka procita "Covek u visokom dvorcu" Filipa K. Dick-a. Inace sto se igre tice jer moze da se bude japanac ili ne.
Nemoj slucajno da igras Oblivion, mozes da se pretvoris u vampira, a bilo bi zaista gadno da oni zavladaju svetom.Taman posla da je ksenofobija nemam nista protiv Iraca recimo, ali previse sam gledao Otpisane i Partizansku eskadrilu ko klinacSto se tice Schumahera jeste najuspesniji ali najbolji je vec diskutabilno. Formula 1 je vec godinama takmicenje konstruktora a ne vozace. Stavi bilo kog dobrog vozaca u bolide koje je vozio Scumacher i imaces pobednika. A sto se tice igara iz drugog svetskog rata jednostavno iako je to samo igra ne mogu sebe da stavim u ulogu naciste jer smatram da su ogovorni za stvaranje jedne od najnakaznijih ideologija u svetskoj istoriji i mogu da kazem da mrzim sve sto su predstavljali i za sta su se zalagali. Koga interesuje kako bi mozda izgledao svet da su oni pobedili neka procita "Covek u visokom dvorcu" Filipa K. Dick-a. Inace sto se igre tice jer moze da se bude japanac ili ne.
A u pozadini ide muzikaNajzad, nema Nemaca, nisam mogao da igram ovu igru nikad jer nisam mogo da budem nemac. Ovo je dobra godina, nema nemaca u SH4 nema Sumahera u formuli pa opet mogu da je gledam jos samo da izadje neka WWII igra uzeleh se tamanjenja svaba
Pa istorijska cinjenica je - da je more u Mediteranu i Pacifiku puno "providnije" od Severnog atlantika.
Zato je Wolfpack bio tako razorno oruzje na Atlantiku, ali ne i u Mediteranu.
Pacifik je druga prica, jednostavno je prevelik za avionske patrole...
Nego, prestani da me lozis, taman sam poskidao sve sa Subsim-a za SH3...cisto me boli dusa da predjem na SH4.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari