Po čemu je 225BW bolji od 206Bw?Mozda da razmislis da predjes na 225bw ili skuplju 226bw ali ovo ti i nije neki prelazak ! Bolje sacekaj malo skupi pare za 225bw i cepaj !
Što volim kad mi ljudi razreše dilema, još ako su Moderatori, tim bolje.Ni po čemu... Čak naprotiv.
Odveži pertle, da te bar izvučemo kasnije 😉Što volim kad mi ljudi razreše dilema, još ako su Moderatori, tim bolje.
Ni po čemu... Čak naprotiv.
Što volim kad mi ljudi razreše dilema, još ako su Moderatori, tim bolje.
Imam još jedno pitanje. Kako kod nas Samsung stoji sa (bad pixel tolerancijom) tj. kako inače stoji. dali je kao VS na 0 ili i dalje toleriše po nešto, i kako se Wide ponaša u igrama i programima. Jel ga prepoznaju ili je poneki "da", a poneki "ne"?
Pa ista je rezolucija, a 226 ima manji kontrast nego 206, a isto važi za odnos 225 i 205BW. 20-ice su ubedljiviji što se samog kvaliteta slike tiče - kontrast, osvetljenje, čak i prikaz boja. Tek neka 22-ka sa PVA panelom ima smisla kao upgrade. Ne vredi davati dosta više para samo zbog dijagonale, osim ako nekome baš to ne znači zbog gledanja filmova. Ako daš 550, tj. 250 evra doplate evra za još 2 inča, onda daj još 250 evra za još 2 inča, ali onda dobijaš i PVA panel i full HD. Kapiraš?
Pa ista je rezolucija, a 226 ima manji kontrast nego 206...
Baš vas toliko mrzi da čitate tekst?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari