Kao shto vidish ziv sam!animaN je napisao(la):jel htela da te udavi tom carapom ili da ti ugusi prasinom?
Kao shto vidish ziv sam!
A vremenom je skapirala da sam entuzijasta...
Sad zna i sama da prepozna dobru charapu za mod![]()
Ja sam iskoristio one tanke sundjere sto dolaze uz skoro svaku racunarsku komponentu i zalepio ih na svaki otvor na kucistu. Primetno se smanjila kolicina prasine unutra, a protok vazduha je i dalje ok.
Meni je carapa uticala na temp grafike koju je hladio vent sa strane, pa sam je skinuo.
negdje sam nacuo nesto o razlici u kolicini vazduha koja ulazi i koja izlazi iz kucista. Ako je vise izlazi, manje prasine se skuplja.
podpritisak funkcionise slicno kevinom usisivacu, znaci - vise prasine unutra
nadpritisak ne dozvoljava cesticama prasine da udju u case
jesam li u pravu?
I extra dobro moduje textil. :wave:
Ona duxerica sa AW logom je keva (za neupucen AnimanWear :d )
back on ... :
Sto se tice filtera ima da se kupi raznih stvari u prodavnicama textila, pa vi kupite metar toga i secete godinama :smash:
Nazalost, nisi...
ok. sta je onda bolje od ova dva, naravno u cilju drzanja prasine podalje od unutrasnjosti kucista, uz koriscenje filtera ?
Sad zna i sama da prepozna dobru charapu za mod![]()
nisam ni znao da TT sonic tower moze na athlon xp da se kachiKoje su ti temperature? I na koliko ti je FSB?
Moze. Dobio sam adaptere za sve sockete osim AM2. Novija verzija ima i za njega. Temperature, hm.. Slika govori vise od 1000 reci. :d Crkla mi je kanda sonda. Unimer pokazuje 47C izmedju rebara u full-loadu, FSB 200MHz.
Zato se najmanje prasine skuplja kad su mi obe stranice otvorene.Tex707 je napisao(la):Mozda idealno resenje (ali UZASNO ruzno, masivno i neprakticno) bi bilo upotreba velikog filtera za vazduh (kakvi se koriste u automobilima) i jednog snaznog ventilatora koji profiltriran vazduh uduvava u kuciste tako da izlazi na sve moguce otvore na njemu. Hladjenje bi bilo dovoljno dobro, a prasine skoro da ne bi bilo uopste.
joriq je napisao(la):znaci, pasivno ne hvala :d Meni system ni kad sobna dodje do 34'c ne prelazi 42-43 stepena (slicna konfa), proc ide do max 62 ljeti.
emaniac je napisao(la):Ispod alu ukrasa stoji crna mrezica ispod koje je neka vrsta filtera, sundjer.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari