Šta je novo?

Graficke performase dva notebook-a

• Začetnik teme Začetnik teme Space
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mozda za koji procenat je jaca grafika Intel 950 od ATi 1100 ali je FSC Amilo Pro V3505 u celini losiji notebook od FSC Amilo Pa1510. 'Pro' serija FSC je 'ozloglasena' kao najslabija FSC serija.

Ja bih bas rekao da je ATI grafika bolja od Intelove,jer bi toj Intelovoj konkurent trebao da bude stariji Xpress 200 a ne X1100!!
Pozdrav ,)

Intersuje me koja od ove dve graficke kkartice na ova dva note buka ima bolje performase

Ne brini, za office, solitaire i minesweeper su obe dovoljno brze :d

Sad ozbiljno... Kakve veze ima koja je brza, kad su obe penzionerke namenjene za surfanje netom i gledanje filmova?

Nije tacno, na x1100 sasvim solidno rade i igrice!

@Spacemaster

Topla preporuka za Pa1510!

Imam u kuci dva komada Pa1510, za sad rade ko svajcarski sat (da kucnem u drvo, kuc, kuc). Ovaj 1510 je namenjen za sve, osim za igranje. Merio sam performanse integruse sa 3DMark2001 i izvuko je nesto jedva iznad 2000 poena (ne secam se tacno).

Kao sto rekoh. Solitaire i minesweeper. Moze i neki pinball, moze i aladdin... Sasvim solidno :d

Ja na X200 pikam Warhammer 40000: Dark Crusade bez problema (lapic je od moje devojke Toshiba Satellite L30-115) samo sam dodelio 128MB kartici i slatko se igram sa drugarima u nabrzinu organizvoanom LAN party_ju.

Ja igram sve igrice za PSX na emulatoru za PSX! U nativnoj rezoluciji sa svime na MAX!

Nazad
Vrh Dno