Ja sam zato naveo cenu kao kriterijum...jer Denon je daleko skuplji....i ja bih Denon ali ***.nemam vremena$$$$😀Sam imam Yamahu 450, ali mislim da je Denon bolji izbor.
Yamaha, Pioneer i Sony su zanimljiviji i lepsi na prvi pogled, ali audiofilske firme poput Marantza, Harmana, Denona itd bolje zvuce.
Ovi prvi su komercijalniji i imaju mnogo vise efekata i slicnih mumbo jumbo zezalica ali to sve dosadi za nekoliko dana i skapiras da najcesce koristis risiver na "straight" podesavanju bez "dvorana, hala, stadion, night mode...." procesiranja.
Tada sam pozeleo da sam ipak kupio Denon ili Marantza.
No, Yamaha je daleko od loseg AVR, u pitanju su sitnice.
Sam imam Yamahu 450, ali mislim da je Denon bolji izbor.
Yamaha, Pioneer i Sony su zanimljiviji i lepsi na prvi pogled, ali audiofilske firme poput Marantza, Harmana, Denona itd bolje zvuce.
Ovi prvi su komercijalniji i imaju mnogo vise efekata i slicnih mumbo jumbo zezalica ali to sve dosadi za nekoliko dana i skapiras da najcesce koristis risiver na "straight" podesavanju bez "dvorana, hala, stadion, night mode...." procesiranja.
Tada sam pozeleo da sam ipak kupio Denon ili Marantza.
No, Yamaha je daleko od loseg AVR, u pitanju su sitnice.
stavljali su STK kola u rx v359?..dodushe ono je slabije.Ta kola su njesra(integralna).Ovo moje rxv 559 zaista snazno zvuchi..e efekte korsistim kada ne zelim da slusam pesme nego muziku.To bi znachilo(malo kontradiktorno deluje) da kad hocu da uzivam u konkretnoj kompoziciji onda uglavnom stavim na normal settings...a ako radim neshto u prostoriji,kucam neki dokument ili su mi doshli gosti onda ukljuchim jedan od efekata prostornosti(malo hal-a itd) tako da se muzika slusha ali nenametljivo i neopterecujuce sagovornike."I za kraj - veruj samo svojim usima pa makar kupio i Vivax ili slicno!" ....upravo 🙂
rx-v3xx yamahe su integralci, od 4xx pa nadalje su tranzistorska 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari