Šta je novo?

rapidshare,kako uplatiti novac

Google uvek resi svaki moj problem, pa i rapidshare. Dobio sam sajt www.mojnalog.com vidim zanimljiva ponuda pa reko da se malo oprobam i narucim rapidshare. Nebudem lenj pa nazovem telefonom i pitam kako sve funkcionise koji su uslovi, dobijem odgovor da je cena na mesecnom nivou rapidshare 1000 dinara, zatrazim sve potrebne podatke, uplatim i posaljem uplatnicu kao potvrdu da sam to ja uplatio, (sta se sve desava po nasim firmama radi sigurnosti i sacuvam uplatnicu ko zna zatrebace). Posle 2 dana od dana uplate na email stize rapidshare nalog i vazi ne od dana uplate nego od dana dostave.

Vrlo ljubazno od njih, iskustvo pozitivno i preporucujem ih, bez ikakvog cimanja i razmisljanja razlike od 200 dinara ja imam rapidshare.

Poslednja izmena:
Razlika izmedju mene (individualnog pojedinca :d) i te firme je:
kod mene ga dobijes za 900 din - a nalog ti je aktivan kad mi posaljes skeniranu uplatnicu - ja dobijem, verifikujem i pustim ti nalog od tog momenta koji ce vaziti u narednih 30 dana :)

kod mene ga dobijes za 900 din - a nalog ti je aktivan kad mi posaljes skeniranu uplatnicu - ja dobijem, verifikujem i pustim ti nalog od tog momenta koji ce vaziti u narednih 30 dana :)

Da li se uplata rapida vrsi mjesecno,dakle od prvog do prvog ili se moze uplatiti i u toku mjeseca a da vazi mjesec dana???:eyebrows:

uplata ne mora da bude od prvog.
znaci, od dana kada pare legnu na racun (obicno je u roku od 24h), to jest, kad mi posaljes uplatnicu - u roku od 24h max (mada obicno bude kroz par sati) dobijate vas nalog koji je velidan 30 dana.
Samo da napomenem - ovo vazi samo za rapidshare.com

Takođe, u WinRAR-u postoji opcija "Keep broken files" kada odeš na "Extract To". Ako imaš samo jednu arhivu koja je deo nekog paketa, koristi ovu opciju i dobićeš fajl koji možeš da pustiš i u drugim plejerima osim VLC-a.

gde se nalazi ta opcija?
ne mogu je naci :S:

Brate, al si ti u srednjem veku :) Ja to sve radim i proveravam online, kakva skenirana uplatnica :D:D

Nisam ja u srednjem veku bratac, samo im je brze tako da dobiju nalog.
Treba vremena dok pare legnu na racun, a ovo moze da uradi i cim mi posalje dobije nalog.
A inace - i ja proverim stanje, samo tek sutradan, jer skoro nikad ne legnu pare istog dana.

Srećni praznici

Kod:
http://rapidshare.com/en/news.html

Srećni praznici

Kod:
http://rapidshare.com/en/news.html

"This special offer is valid until 1.1.2007. Furthermore its now possible to pay from all over the world by using our new wire transfer payment possibility. The whole RapidShare team wishes you a merry christmas and a happy new year."

radi li ovaj wire transfer kod nas i na koji način ?

Nisam ja u srednjem veku bratac, samo im je brze tako da dobiju nalog.
Treba vremena dok pare legnu na racun, a ovo moze da uradi i cim mi posalje dobije nalog.
A inace - i ja proverim stanje, samo tek sutradan, jer skoro nikad ne legnu pare istog dana.

Ako je uplata na tekuci izvrshena radnog dana pre 12h, do 19h istog cu prebaciti na kreditnu i uplatiti :) Naravno, ako je uplata u istoj banci gde je i rachun, i tako stalno radim ;)

desavalo mi se par puta da uplata kasni 2 dana.
a uplate su ugl. bile iz po$te.
Inace, uplate u mojoj banci :) pristizu 3 puta dnevno prva do 11:00 druga do 14:00 i treca do 16:30.

Pa 'de u poshti, nema gore kombinacije od toga :)

"This special offer is valid until 1.1.2007. Furthermore its now possible to pay from all over the world by using our new wire transfer payment possibility. The whole RapidShare team wishes you a merry christmas and a happy new year."

radi li ovaj wire transfer kod nas i na koji način ?

Radi,samo mora da se ima devizni račun,pitao sam u Laiki(?)bank i u Komercijalnoj,predpostavljam da je svuda ta priča.

^ ja sam kupio bez problema preko druga jednog jer on ima rachun,damn,sad sam opet prinudjen da ih prodajem jefttnije :(

Koji je nas zip/postal code

Pokusavam da se registrujem najednom web sajtu. Clanarina se placa, pa sam lepo ispunio sva polja, ali mi stalno izbacuje poruku da mi je zip/postal code netacan. U banci sam registrovan na Beograd, pa zato upisem 11000, probao sam 11070, probao sam i za grad da napisem Beograd, pa Belgrade... Ali, nista. Javlja mi da mi je zip/postal code netacan.
Ima li pomoci?

Sta ima novo?

Jel se neshto promenilo - da li rachun na Rapidshare.com moze da se uplati sa VISA Virtuon karticom?

Koliko ja znam, primaju samo paypal.

Vrh Dno