- Učlanjen(a)
- 12.07.2000
- Poena
- 800
To nije pravi Sli. Za sli je potrebna veza mosticem izmedju kartica. Ovo je kao neki hibrid...
A neee, ne moze to. Moras da imas Asrock za tako nesto. Inace ce da radi opusteno :dZverBre je napisao(la):Sad cu ovo da probam na MSI Neo3F ali sa ATIjem i Nvidiom 😀
Sad cu ovo da probam na MSI Neo3F ali sa ATIjem i Nvidiom 😀
Ja mislim da je sledeći korak jedna nVidia i jedan ATi, pa sve CrossSliMax. 😉
Sto, ja sam jedno vreme drzao voodoo 2 pored 9600XT!
Vrlo cudno... Za pravi SLi je potrebna arhitektura PCIe slota (dvosmerna komunikacija, ako se ne varam). A ovo radi... Ortak ima i915p plocu i AGP i PCIe slot, a u manualu i na maticnoj stoji da ne smeju da rade PCIe i AGP grafika... Vrlo sam skeptican po pitanju ovog testa!
Pre bih glasao da ovo razotkriva jos jednu u nizu sitnih fora na koju nam IT industrija otima veliki novac. Realno, kako da znamo da je za SLI potrebno sve to cemu smo nauceni da je potrebno?
Sad se setih banalnih modova GeForce2GTS u 5 puta skuplji GeForce2Quadro. Za prakticno isti trosak pri izradi i inteligentno i zakukuljeno resenje su uzimali zaista velike pare.
U jedno mozes biti siguran, a to je da ce industrija uvek sakrivati sve informacije koje mogu novac zadrzati u nasem dzepu, pa i ovu.
@bojsa... Imam ja i matrox-a i voodoo 1, al' nemam PCI slotove na maticnoj! 😀
A za SLi je potrebna PCIe arhitektura!
A za SLi je potrebna PCIe arhitektura!
Za one koji ne znaju sta je Voodoo 5 6000 (ovo je samo prototip, original kartica nje izgledala ovako)
Nije tema za ovaj thread al kad vec spominjemo Asrock..
Jel probao neko nekad onu "upgrade" varijantu sa plocom socketA i onim adapterom za 754 procesore?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari