dedamrsoje
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2002
- Poena
- 815
Pa cene se menjaju od 1 februara
Evo ja cu da ti odgovorim, ne moras ponovo da pitas. :d
Meni je stigao racun. (NS)
Ako te zanima zbog popusta, nije uracunat. :crash:
Pozdrav
Pa dobro, nije još ni meni. Samo opušteno. Rok za uplatu je tek 15. u mesecu pa ima fore još ,cirka, nedelju dana. BTW meni je skoro uvek dolazio oko 10-og pa ću ga verovatno ugledati u sandučetu tamo negde iza vikenda.Ma ne pitam zbog popusta nego mi nista nije stiglo.
http://www3.ptt.yu/usluge/index.php?id=adslKakav to pad cena treba da bude? Koje ce biti cene za 512kbps i 256kbps pakete?
Da, ja se upravo zbog toga razmišljam na prelazak sa 512 na 768. Staž mi je otprilike isti kao tvoj pa bih za nekih ~100 dinkića manje imao 50% veću brzinu.... do sad sam placao 1700 din za 256kbps, a sad sa 8 meseci staza 512kbps cu placati 1785 din.
Znaci ja sam oziveo ponovo temu PTT
Meni je juce pucala veza zilion puta danas nije pucala, ali nista nije moglo da se otvara sve do 8 sati veceras, cak sam dolazio u iskusenje da vratim dial-up modem koliko sam bio besan. Sad se nekako vuce sto se otvaranja strana tice, a DL sa rapida je 26-27. To mi nikako nije jasno zasto strane otvara tako sporo a DL mu nije los.
Sta sa DNS-om?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari