dedamrsoje
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2002
- Poena
- 925
Pa cene se menjaju od 1 februara
Evo ja cu da ti odgovorim, ne moras ponovo da pitas. :d
Meni je stigao racun. (NS)
Ako te zanima zbog popusta, nije uracunat. :crash:
Pozdrav
Pa dobro, nije još ni meni. Samo opušteno. Rok za uplatu je tek 15. u mesecu pa ima fore još ,cirka, nedelju dana. BTW meni je skoro uvek dolazio oko 10-og pa ću ga verovatno ugledati u sandučetu tamo negde iza vikenda.Ma ne pitam zbog popusta nego mi nista nije stiglo.
http://www3.ptt.yu/usluge/index.php?id=adslKakav to pad cena treba da bude? Koje ce biti cene za 512kbps i 256kbps pakete?
Da, ja se upravo zbog toga razmišljam na prelazak sa 512 na 768. Staž mi je otprilike isti kao tvoj pa bih za nekih ~100 dinkića manje imao 50% veću brzinu.... do sad sam placao 1700 din za 256kbps, a sad sa 8 meseci staza 512kbps cu placati 1785 din.
Znaci ja sam oziveo ponovo temu PTT 🙂
Meni je juce pucala veza zilion puta danas nije pucala, ali nista nije moglo da se otvara sve do 8 sati veceras, cak sam dolazio u iskusenje da vratim dial-up modem koliko sam bio besan. Sad se nekako vuce sto se otvaranja strana tice, a DL sa rapida je 26-27. To mi nikako nije jasno zasto strane otvara tako sporo a DL mu nije los.
Sta sa DNS-om?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari