Šta je novo?

nVidia drivers?

• Začetnik teme Začetnik teme borab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Da li su oni to batalili pisanje novih drivera za Win Xp (zadnji su 93.71whql) ili imaju nekih drugih organizacionih problema. Mogli bi da se ugledaju na Ati. Svaki mesec poboljsani driveri.
Koliko vidim nisu se driverima ni za Vistu nesto preterano istakli.

Ne, nisu... Trenutno nema potrebe za pisanjem novih drajvera. Kada budu izasli DX-X drajveri za vistu izacice novi i za XP. To sto ATi izdaje dravjere svakih mesec dana vise govori o njima, nego o nVidii!

Ne, nisu... Trenutno nema potrebe za pisanjem novih drajvera. Kada budu izasli DX-X drajveri za vistu izacice novi i za XP. To sto ATi izdaje dravjere svakih mesec dana vise govori o njima, nego o nVidii!

To sto Ati radi, se zove customer cares. Moze biti samo za pohvalu.

Navika je cudna stvar

Mene samo interesuje jel neko ima problema sa 93.71 pa su mu potrebni noviji poboljsani za razliku od ATI-ja koji i mora svaki cas da napise nove drivere da bi pokrpio novotkrivene propuste u istima.

Poslednja izmena:
Mene samo interesuje jel neko ima problema sa 93.71 pa su mu potrebni noviji poboljsani za razliku od ATI-ja koji i mora svaki cas da napise nove drivere da bi pokrpio novotkrivene propuste u istima.

Nove verzije drajvera u najvecem broju slucajeva donose ispravke/optimizacije za razlicite modele kartica u razlicitim igrama.

Pogledaj listu ispravki recimo u drajverima za NV kartice (tipa 100.64 ili koji su vec poslednji) - ispravljene su bas takve stvari - ta i ta kartica u toj i toj igri u toj i toj rezoluciji pravi takav problem.

Zasto je onda problem sto to ATI radi jednom mesecno? Na kraju krajeva, ako ti sve radi, niko te ne tera da ih menjas svaki put.

My point exactly. ATi je oduvek imao slabije drajvere od nVidie... Da ovde ne bi doslo do flame wara, predlazem da se tema zakljuca...

Vi josh uvek koristite oficijalne drivere ? ? Ja sam odavno preshao na Omega driver.....

nVIDIA ForceWare Drivers for Windows 2000/XP 93.81

Resolved Issues for 32-bit Operating Systems

• NVIDIA Quadro FX 4400: CAD application PaletteCAD crashes.
• GeForce 7100GS: The Windows XP bootup progress bar experiences a
video glitch.
• NVIDIA Control Panel: There is no preview of customized timing
during the process of creating custom timings.

http://us.download.nvidia.com/Windows/93.81/93.81_forceware_winxp2k_english.exe

Nazad
Vrh Dno