Diabolique
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.08.2005
- Poena
- 316
Ma nema potrebe, sve je to povezano sa Crysis naslovom, u fazonu Gledaj Majku, Biraj Ćerku![]()
E bas to.
Ma nema potrebe, sve je to povezano sa Crysis naslovom, u fazonu Gledaj Majku, Biraj Ćerku![]()
Pa problem je u tome shto tvoj burazer nije igrao Far Cry :d Vec neshto shto se tako zove, a ni ne liciIsto vazi i za Crysis i nashe trenutne karte ... radice, ali na shta ce da lici, to niko ne pominje :d
Ali, posmatraj Far Cry kao nemacki B-flim sa americkim C-glumcima, sve na engleskim sa odlicinm SFX.![]()
![]()
Covece..Na koji fazon uporedjujes Far Cry sa polu-raspadom?Sta je bolje?Da nije mozda napucavanje bolje u Half-Life 2?Nije,i nece biti bolja u trojci od Crysis-a?Ako ikad izadje trojka.
Ajde sad i ti Kudti,kakav bre kec?Igra iz praistorije.Kako je to igrivost nula u Far Cry?Hoces da kazes da je napucavanje lose reseno?Da nije dobar AI?Sta?
Uf,sta podrazumevas pod igriviji?Meni je recimo bitno da protivnici imaju bar neku naznaku inteligencije,u prey-u su protivnici :d :d,u FC su nivoi vecinom nelinearni i prostrani,mozes pesaka,mozes i buggy-jem,u prey-u imas jedan hodnik i peglaj.Cemu uopste sluze oni portali?Mene su samo nervirali.Respect za HL.Cak i Prey sa onim uvrnutim portalima je igriviji od FC-a.
FC nije ni blizu samo rata ta ta. Probaj full auto u protivnika na nekoj daljini, pa da vidis koliko ti treba da ga pogodis. Nisanjenje uz pusku na RMB, precizniji si kad cucnes ili jos bolje zalegnes, kratki rafali zbog gadnog recoila. Snajper iz kog mozes da pucas maltene samo ako zalegnes.
A ne kao realan KAHTEP, matrix skok i head snajpom u vazduhu.
To stvarno ne znam ....Jedina meni poznata igra sa "Cry engine"-om je "Just Cause" (cak su ga dosta nasminkali)....drugi su mnogo bolje prosli Quake3,Half-Life2,Doom3,Unreal2003,pa cak i Fear.ako sluzi za demonstraciju engine-a, zasto je onda FarCry maltene jedina igra sa tim engineom ? (Cry engine)
@DAS
E bas si lupio kad si rekao da pucas iz snajpera u trku. Mislim sta reci...
Verovatno i pored svega mali Crytek nije mogao da se izlakta na trzistu i ubedi ljude da kupe njihov engine. A izgleda da i nisu omogucili licenciranje engiena dok Crysis nije najavljen, tako da sad "valjda" ima nekoliko igara sa Far Cry engienom u razvoiju.
Crytek engine ne treba onome ko će praviti indoor linearnu igru sa debilnim AI-om. Koliko ja znam jedino UbiSoft ima licencu za FC engine?
U FC-u sam lesio iz snajpera u trku(naravno zastanem kad treba da zumiram i pucam).
A dal je neko ikad zalego u FC-u? Ja sam jednom slucajno pritisnuo taster![]()
@nex999: Uopste nisi u pravu kad kazes da je grafika nebitna za jedan FPS,pa grafika i animacija(a ja kad kazem samo grafika podrazumevam i animaciju) su u stvari ono sto jeste jedan FPS.Detaljnost terena,desavanja na ekranu,interakcija sa okolinom(fizika je vrlo bitna),animacija karaktera(najbitnije po meni),osecaj pucnjave(kako su uradjena i kako se ponasaju oruzja,kao i kako neprijatelji reaguju kad ih upucas ili promasis),to cini jedan FPS.Prica je manje bitna za FPS,mada po meni moze dosta da doprinese atmosferi.
Ni za AI se ne slazem-po tebi je AI to sto je na najvecem nivou tezine u FC-u podeseno da te neprijatelji pogadjaju iz mesta u oko sa 5 kilometra,cemu to.To moze u svaku igru da se implementira bez problema.
I jos se usudjujes da poredis fiziku u HL2 i FC,i jos pljujes po istoj u HL2.Ma daj!
Jel' postoji objašnjenje te misterije na netu da i ja tražim?cemu sve to ako se samo setim one gluposti na vrhu kule...i cele price za koju treba traziti po netu objasnjenje "WhattaFuckIsGoingOnInHL2??"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari