Šta je novo?

Gde ima 939 ploca?

solomonbg

Slavan
Učlanjen(a)
24.12.2006
Poena
445
Dakle jel ima negde da se kupi nova 939 ploca? po mogucstvu da je neki nForce i dd2

moze i polovno eventualno ako negde postoji..

pazi za socket 939 ako hoces normalnu plocu samo ti odgovara Nforce 4 obican ili Ultra - ultra ima podrsku za SATA 2 mada to ti i onako nije bitno.
Via chipset ???? po meni licno on nikad nije valjao niti ce ikad valjati osim za budzet ploce, e sad ako hoces budzet plocu .... onda ok bilo sta uzmi samo da je sto jeftinije.
Moj savet .... uzmi plocu ko sto ja imam ASUS A8N-E extra je, ah da ver 2 jer na ver 1 kuler na SBu ubija.
Ah da za socket 939 ne postoje ploce sa DDR2 memorijom, DDR 2 memorija je uvedena sa socketom AM2

Poslednja izmena:
cini mi se da sam video varijantu sa ddr i ddr2 na ploci, msi 939...
no nisam bas 100% siguran

cini mi se da sam video varijantu sa ddr i ddr2 na ploci, msi 939...
no nisam bas 100% siguran

Neznam kako si to video kada je memorijski kontroler kod AMD-a integrisan u sam procesor i kod modela sa socket 939 koristi se iskljucivo DDR a kod modela sa socket AM2 iskljucivo DDR2 memorija.

Najtoplija preporuka za Foxconn 6100K8MA-RS ima je u Microsystemu. Ploca ima Nforce410 cipset i integrisanu grafiku 6100 ali ima i 16x Pci-e slot, 2xSATA2+2xATA i sto je najvaznije sva moguca podesavanja iz biosa kao i postizanje FSB_a od 300MHz bez problema. Ima je u Microsystemu, Altiju... za nekih 50_tak evrica.

Poslednja izmena:
pa sem jefitnog i slabog asrock

ostalo je oko 100e, to mi je malo mnogo za plocu sa ddr-om...
imam varijantu nove asus ploce via chipset i ddr za oko 60e

ali sam hteo neki nForce i ddr2 varijantu...
jel postoji tako nesto? i da nije 100+ evra 🙂
treba mi za venice 939 3000+

Ovo ne postoji, s939 koristi iskljucivo ddr memorije. Za ddr2 postoje am2 ploce.

Koja glupost 939 sa ddr2 da nema mozda i barton sa ddr2

Nazad
Vrh Dno