Šta je novo?

Abstractica²

• Začetnik teme unixer
  • Datum pokretanja
IMAM text (BUKVALNO!!!) u sva cetiri odeljka ali kada pokusam da to ubacim u resenje, NECE!!! Probao sam
text
texttext (varijanta sa razmacima)
texttexttext (varijanta sa razmacima
texttexttexttext (varijanta sa razmacima)

Ok, polako covece, rekao sam ti resenje!
Znam da nije text vec "text!"
Ako pogledas prethodni post videces znak uzvika na kraju ;)

Pozdrav !

Fantasticno!

Poslednja izmena:
Imam nameru da budem u top ten kada A3 bude izasla! Ali ovaj tajni nivo me je fascinirao! Kakvu su digresiju napravili... Pravio sam kombinacije sa brojevima i znacima, ali kada sam video da ne moze, pomislio sam: "Oni su garant ludi da stave istu foru!"... I bili su ludi!

A sta mislite, posto ce A³ biti shareware, da trazimo da oni koji su zavrsili igru i nasli se na Hall of Fame dobiju licencu besplatno? :)

A sta mislite, posto ce A³ biti shareware, da trazimo da oni koji su zavrsili igru i nasli se na Hall of Fame dobiju licencu besplatno? :)

U potpunosti se slazem !!! :banana: :banana: :banana: :banana: :banana:
Vidim polako se hall of fame puni benchmarkovcima :)

Sledeci put kao sto CooLa kaze Top Ten!

Samo se vi nadajte da cete bit u top ten....Da ste bar rekli top fifty, ajde...Ali top ten NEMA ŠANSE....

Evo gledam malo po forumu, ode najmanje ima hintova, više su direktni odgovori...

E tako može bilo tko....

Sretno

Videces... I to bez hintova...

Kad se udje malo u fazon pocne da ide glatko, znam da sam poslednjih 50 zagonetki resio skoro bez ikakve muke i to vrlo brzo. Malo se udje u fazon i onda samo try it! try it! try it! ;)

Upravo... od 203 pa nadalje sve je islo kao po loju... Vec rekoh, zadnji je bio prelak...

Ljudi koji je sinonim za coins, 80 i neki nivo... pokusao sam small change, banks, banknotes itd. Mora da je neki sleng, ne mogu da se setim:(

Pogledaj poruku broj #69 u ovom thread-u na trecoj strani ;)
I vise je nego dovoljan hint.

Tja, ma isprobao sam i to, ali sam pogresno spelovao. Hvala:wave:
EDIT: A neki hint za onaj "najpoznatiji mjuzikl na svetu", lvl 87 valjda?

Da, secam se to je 88 ;)
Nadji top 100 mjuzikla na netu i naci ces i resenje, jer svaki drugi hint je resenje.
Nema puno mjuzikala sa "of" u sredini ;)

Nisi morao da mu to of da mu zpomenes :d!

Koje je resenje za 10 nivo? Ima bela pozadina a na sredini crn kvadrat.... Nikako to da resim... A u tip-u daje da kvadrat nije samo crn, sto mi nista ne znaci... Upomoc..

Znachi dosta
i dosta je prichano o tom nivou, zashto ne prochitash 5 strana?

Ja sad pretrazih sve i nigde ne nadjoh da je bilo diskusije oko ovog nivoa...

vidi koje sve opcije ima Mspaint!

Vrh Dno