Ok, hajde sada da ne pisemo resenja, vec hintove... Nije zanimljivo...
Pruzam pomoc za svaki nivo do 43...
Meni treba konkretan hint za nivo sa gomilom reci word! Skipovao sam ga, ali me zanima resenje!
Definitivno mi ne ide ova mozgalica.
Abstractica 2 najzad gotova!!!
Pusti sliku na pp i kazi mi sta pise za hint... Apstraktne nivoe resavam lako...
Ali Meni treba pomoc, treba mi skip, ali nikako da predjem nivo sa senkama (40 i neki) probao sam i cajnik, i bokal, i jos gomilu stvari... Sa cim ima veze ta senka!
cetrdeset i koji nivo?
Ako je onaj koji ja mislim ima veze sa...... ovim ?
Smeshno, dogurao sam do 34tog nivao, a josh uvek nisam reshio prvi :wall:
Ne razumem shta se trazi, kad toliko dugo ne mogu da ukapiram tu treba da se radi...
Dobra je ovo igra, samo shto su neke zagonetke besmisleno lake, dok su druge konfuzne... Ostatak je bash lepo osmishljen![]()
Da ali si probao: Point, Thing! Na to sam mislio!
Inace, treba mi jos jedan skip, pa me zanima kako se prelazi ovaj nivo
Can you find
question? the answer is U-R the
this to answer
Ne razumem hint?!?
U p R ight L eft D own
Mala pomoc!
Takodje mi onaj baccara nije jasan!
da li je resenje
daiiaaa?
Evo zavrsih i ja ovo cudo :banana:
Sto se secret level-a tice, ja bih rekao da je tu pitanje: sta je starije, kokoska ili jaje?A sad ako moze hint oko ulaza u isti, nasao sam tajnu poruku, mesto gde treba da se unese odgovor, cak mislim da znam i od koja se 4 slova sastoji - ali nece, probao sam sve kombinacije... Jel ima neki poseban nacin da se potvrdi unos (kao sto je u igri "Try it" dugme) ili 'upadas' cim otkucas pravi odgovor?
Moze mala pomoc oko 125 nivoa.. Koja je ono atleticarka... Nemam skipove, a nemam ni hintove...
O cemu se radi!
AAAA... Je*e me onaj 201... Kakav PC package, kakva oluja...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari