Šta je novo?

Abstractica²

• Začetnik teme unixer
  • Datum pokretanja
Svakom ko treba pomoc do 172 nivoa nek slobodno pita, ovde sam se toliko zaglavio ... :(

Najgore kad znas da se neka slova kriju a kad ne mogu da provalim jer sam corav :D
Nikakav hint tu ne pomaze :(

Definitivno mi ne ide ova mozgalica.

Ok, hajde sada da ne pisemo resenja, vec hintove... Nije zanimljivo...

Pruzam pomoc za svaki nivo do 43...

Meni treba konkretan hint za nivo sa gomilom reci word! Skipovao sam ga, ali me zanima resenje!

Pa, u pitanju je mala varijacija... Izmenili su slovo-dva i cushnuli u tu masu :D
Odmah sam znao shta je u pitanju, pa sam pokushavao sa rechima: "work, world, ward", ali na kraju, morao sam da se zablenem u ekran i nadjem tachnu rech... Ajd. mala pomoc... Pazljivije zagledaj desnu stranu slike :)

Abstractica 2 najzad gotova!!!
Ne pamtim kad me ovako drzala neka igra! Prosto te tera da je zavrsis sto pre.
Bilo je napetih delova priznajem, specijalno na onim gde moraju da se prepoznaju reci ili slova... mrzim ih !! :wall:

Tebi se unixer zahvaljujem sto si mi obratio paznju na ovaku dobru igru.

A sad odoh da iskusam srecu sa tim secret lvl-om :eyebrows:

CESTITAMO!!!!
KRIVO MI JE STO TI NEMAM DATI NEKU NAGRADU...ALI I NE TREBA TI...IMAS KLIKERE!!!

PRVI SI MEDJU JEDNAKIMA!!!!

secret level tip: print scr + white is not just white!!!

p.s. sprema se Abstractica 3 450 nivoa!!!!...opet cemo da se klikeramo:)

Poslednja izmena:
Hvala puno ljudi, ne sumnjam da cete i vi doci do 251 lvl-a :)
Ja sam se bas bio zainatio da je predjem, kao sto rekoh i ranije ako treba neki hint ili resenje za neki lvl nemojte se ustrucavati da pitate.

A abstractica 3, jedva cekam !!!! samo izgleda da ce biti shareware...
Ko ce docekati mart-april :)

Inace uspeo sam da udjem u secret level, ali ga nisam jos resio, ako imate neki hint dajte !
One 4 pecene piletine me zbunjuju :)

Pusti sliku na pp i kazi mi sta pise za hint... Apstraktne nivoe resavam lako...

Ali Meni treba pomoc, treba mi skip, ali nikako da predjem nivo sa senkama (40 i neki) probao sam i cajnik, i bokal, i jos gomilu stvari... Sa cim ima veze ta senka!

cetrdeset i koji nivo?
Ako je onaj koji ja mislim ima veze sa...... ovim ?

Pusti sliku na pp i kazi mi sta pise za hint... Apstraktne nivoe resavam lako...

Ali Meni treba pomoc, treba mi skip, ali nikako da predjem nivo sa senkama (40 i neki) probao sam i cajnik, i bokal, i jos gomilu stvari... Sa cim ima veze ta senka!

Malo podrobnije objasni sliku, ili jos bolje okaci screenshot jer ne mogu da znam po brojevima koji je koji nivo :)

Evo kako izgleda secret level. (Nema spoilera, nisam prikazao kako se ulazi niti nalazi secret level, samo kako izgleda)
http://img204.imageshack.us/img204/7163/secretlevelki6.png
CooLa, kao sto vidis nema hint-a, ili je to hint? :)

Poslednja izmena:
Everything starts from one point!
Everything starts from one thing!
Posto ima pilica ja bih napisao chicken!

Evo screen

Poslednja izmena:
bojsa: dobar hint :)
CooLa: probaj neki znak interpunkcije :)
Inace nisu u pitanju recenice jer ne daje dovoljno mesta da se napise tolika recenica, a chicken, turkey, bilo koja druga vrsta pecenja nije :)

Poslednja izmena:
Da ali si probao: Point, Thing! Na to sam mislio!

Inace, treba mi jos jedan skip, pa me zanima kako se prelazi ovaj nivo

Can you find

question? the answer is U-R the

this to answer

Ne razumem hint?!?

U p R ight L eft D own

Mala pomoc!

Takodje mi onaj baccara nije jasan!

Poslednja izmena:
Pa sta je problem U - R ----- U p - R ight
Koja rec je Gore Desno?

Smeshno, dogurao sam do 34tog nivao, a josh uvek nisam reshio prvi :wall:
Ne razumem shta se trazi, kad toliko dugo ne mogu da ukapiram tu treba da se radi...

Dobra je ovo igra, samo shto su neke zagonetke besmisleno lake, dok su druge konfuzne... Ostatak je bash lepo osmishljen :)

Smeshno, dogurao sam do 34tog nivao, a josh uvek nisam reshio prvi :wall:
Ne razumem shta se trazi, kad toliko dugo ne mogu da ukapiram tu treba da se radi...

Dobra je ovo igra, samo shto su neke zagonetke besmisleno lake, dok su druge konfuzne... Ostatak je bash lepo osmishljen :)

Zamisli da posle the answer is stoji ":" (dve tacke) :)

Da ali si probao: Point, Thing! Na to sam mislio!

Inace, treba mi jos jedan skip, pa me zanima kako se prelazi ovaj nivo

Can you find

question? the answer is U-R the

this to answer

Ne razumem hint?!?

U p R ight L eft D own

Mala pomoc!

Takodje mi onaj baccara nije jasan!

Ah taj baccara... :)
prebaci ta slova u brojeve, tipa A bi bio 1, B b bio 2...
ako je za X a = 1 onda je za Y a = 1^2 = 1 tj. a
ako je za X b = 2 onda je za Y b = 2^2 = 4 tj. D itd...
na kraju se inace dobije totalno besmislena rec ;)

Poslednja izmena od urednika:
da li je resenje
daiiaaa?

blizu si...ali nije...imaj na umu da y(max)=27!!! A koliko se secam negde ima 2x17=34...a to ne moze pa je y(max)=27...

Evo zavrsih i ja ovo cudo :banana:

Sto se secret level-a tice, ja bih rekao da je tu pitanje: sta je starije, kokoska ili jaje? :) A sad ako moze hint oko ulaza u isti, nasao sam tajnu poruku, mesto gde treba da se unese odgovor, cak mislim da znam i od koja se 4 slova sastoji - ali nece, probao sam sve kombinacije... Jel ima neki poseban nacin da se potvrdi unos (kao sto je u igri "Try it" dugme) ili 'upadas' cim otkucas pravi odgovor?

Evo zavrsih i ja ovo cudo :banana:

Sto se secret level-a tice, ja bih rekao da je tu pitanje: sta je starije, kokoska ili jaje? :) A sad ako moze hint oko ulaza u isti, nasao sam tajnu poruku, mesto gde treba da se unese odgovor, cak mislim da znam i od koja se 4 slova sastoji - ali nece, probao sam sve kombinacije... Jel ima neki poseban nacin da se potvrdi unos (kao sto je u igri "Try it" dugme) ili 'upadas' cim otkucas pravi odgovor?

Prvo cestitam!

Drugo, ako si siguran u ta 4 slova, uneses ih u doticno mesto ;) i pritisnes start game.
Naravno redosled slova je bitan.

Poslednja izmena:
@vivan Sve cestitke...

Nemam vremena da je igram,a ako krenem odose sve ostale obaveze u zaborav - ova igra jede vreme k'o blesava...

And that's about it! :d

Hint za one koji uspeju da udju na secret level: sve vam pise na ekranu :eyebrows:

Prilozi

• completed!.jpg
    completed!.jpg
    56.6 KB · Pregleda: 61
Moze mala pomoc oko 125 nivoa.. Koja je ono atleticarka... Nemam skipove, a nemam ni hintove...

O cemu se radi!

Ok, resio... Hvala!

AAAA... Je*e me onaj 201... Kakav PC package, kakva oluja...

Poslednja izmena od urednika:
zanimljivo nema sta

Nazad
Vrh Dno