Šta je novo?

!!! SRECNA NOVA 2007-a GODINA !!!

Srecna nova godina

Da cele godine bude zanimljivih i konstruktivnih tema, da svi ostanemo na okupu, da uzivamo u zivotu, jer zivot ne moze da ceka; da od nas zavisi; da nam bude bolje sada, odma sada; directx 10- vredi se boriti;Zivela Srbija, ziveo Benchmark, ziveli mi!

Svim clanovima bencha srecna nova godina, puno srece, radosti, zdravlja, novog hardwera, softwarea...

農曆新年
С Новым годом! Счастливого Нового года! Всего доброго в Новом Году!

Sretna nova svima. Zdravlja, sreće, sexa, sexa,sexa,para i hardwera :)

Puno sreće, puno dobrog HW-a i dobrog fudbala želim svima! :D
Živeo BENCH!

Puno, puno zdravlja, ljubavi, *******cije, uzajamne tolerancije, dobre finansije, SEX bez reklamacije i sto manje sekiracije u 2007!!!

Poz SVIMA, sa odbranbenih linija "бизантизма" !

Srećna NOva Godina svima na forumu i vašim najmilijima!!!

Da cele godine bude zanimljivih i konstruktivnih tema, da svi ostanemo na okupu, da uzivamo u zivotu, jer zivot ne moze da ceka; da od nas zavisi; da nam bude bolje sada, odma sada; directx 10- vredi se boriti;Zivela Srbija, ziveo Benchmark, ziveli mi!
LOL ti od svih stranki iz predizborne kampanje uzeo po nesto:DLOL

Ma srećna mi je... :mad: ***, ala sam ja imao sreće! Juče sam kupio Unreal Anthology, pa sam krenuo da ga instaliram, ali je počeo da izbacuje neke greške i ja sam naravno kliknuo Cancel :D , pa me je on izbacio u BSOD :S: . Ja ga resetujem, a on mi kaže "Unmountable Boot Volume" :mad: , na kraju je ispalo da su mi se obe particije otišle u k**ac :wall: :crash: :mad: , pa je onda sledio Format C i D :d . Evo sada skidam Forceware 93.71. Ali najgore je to što mi se sve to desilo 31. decembra :S: :bottle:

Srecna Nova Godina!

Srecna nova godina svim clanovima Bencha...Da se forum jos vise prosiri, i da ima sto vise clanova!

Naravno i ja sa pridruzujem cestitkama!!!!
SVE NAJBOLJE U NOVOJ GODINI!!!

Samo da napisem jedan post u ovoj godini. Cestitao sam Novu godinu, ali prvi post mora biti ovde.

Aj ZIVO!!!

Happy New Year everyone!

Srećna nova svima!!! Da svi imamo što više uspeha na Benchu isto kao i u životu...
nyear10.gif

Pridruzujem se cestitkama.... Svima sve najbolje u 2007 godini.

Svima zelim sve najbolje, hleba i igara...
Pitanje za vas koji ste postovali 31.12.2006 u 23:xx:xx do 01.01.2007 00:xx:xx: sta ste radili, gde ste bili u najludjoj noci????

Srećni Božićni i novogodišnji praznici :party:. And, may the force be with you
yoda.gif
!

@deka: verovatno u kafitjima sa hot-spot wireless pristupom :D?

SNG! Sve najbolje!

SRECNA NOVA GODINA !!!!

Sa zeljom da svi dobijete ono sto zelite.

Nazad
Vrh Dno