Šta je novo?

!!! SRECNA NOVA 2007-a GODINA !!!

Srecna Nova 2007 !!! Puno zdravlja i srece, a i vise para ne bi bilo na odmet ;)

I od mene Srecna Nova 2007 svim benchmarkovcima uz sve sto uz to ide !!!

xexe Aj' i ja da vam pozelim da se oblocete i nazdrljekate ko svinje za praznike :beat:
Srecna vam svima Nova godina cheers

Srecna nova svima!
Zelim vam da napravimo jednu veliku zurku na otvorenom gde bi dosli svi clanovi foruma i da popijemo jedno 30 hektolitara piva. :D

Normalno zurka bi imala neku dobrotvornu nameru koji ce mo vec smisliti :D

Malo ste poranili sa cestitkama ali ko zna gde cu sutra biti u ovo vreme pa bih da iskoristim ovu priliku da svim ljudima sa foruma cestitam Novu godinu
Zelim vam puno srece, a ako imate srece imace te i sve ostalo.:bottle:

Boldog új évet!
Frohliches neues Jahr!
Hyvää uutta vuotta!

:party: :wave:

Sve najlepse od Lobstera,puno lepog i novog hardvera u 2007 godini.

Srecna nova godina...!!!!
i sto vise tih golih zena kao sto neko rece :D

Jes' ima nesto i u softveru :D :D :d

Aha, i to original softveru!

Svima koji su mi u bilo cemu pomogli (a i onima koji su mi odmogli, nek ide sve, nova godina je), i svima ostalima, puno zdravlja i srece, a za komponente... pa doci ce i sedmica na loto-u. SRECNA NOVA!!!!:party: :guitar: :banana: cheers :beer:

And a whole lot of smilyes!!!

Srecna svima Nova 2007, i prateci Bozicni praznici. Zelim vam puno zdravlja, uspeha i ljubavi :-devil-:, kao i sirok bandwith sa niskom cenom, niske cene i poreze, lepu zaradu forumskim trgovcima (prepoznace se :d), i puno GHz u skupom kucistu :D .
Lepo se provedite veceras bilo to u krugu porodice, drustvu, splavu, sedeljki, pijanki ili gde vec :D.

Srecna Nova 2007-a,sve najbolje

Srećna vam svima NOVA GODINA,puno sreće,zdravlja (i naravno puno dobrog hardwera) :party:

E pa momci i devojke, sve najbolje u novoj 2007-oj godini :) Da nam svima bude bolje :,,:

srecna nova godina!
da nam bench bude jos lepsi i pametniji!
a i mi uz njega...

Zelim vam sve najbolje u novoj godini!

A sad, odo ja da se komiram od jeger-bombi :bottle:

....ODJAVA....

2007kr8.jpg

Svim članovima Benchmark zajednice želim puno sreće i uspeha na svim poljima u Novoj 2007. godini i puno radosti tokom predstojećih praznika.

*******srecna Nova 2007*******

Poslednja izmena od urednika:
سنة جديدة سعيدة وأطيب التمنيات!

E pa dragi moji benchmarkovci i benchmarkovke, puno SLOBODE, ZDRAVLJA, SRECE i PARA u novoj dve 'iljade i sedmoj i da se veceras dobro nadjuskate :banana:, malo napijete :bottle: i puno zabavite :party:

Srecna svima 2007. i zabavite se dobro kad vec ja ne mogu (38 sa 9 *** jos malo pa ko Ceca :D ).

Takodje se pridruzujem cestitkama.

Svima Srecna Nova 2007-ma i da svima u 2007-oj osim raskosnog i novog HW-a ostvare i drugi planovi.

zelim svima clanovima bencha puno srece, zdravlja, zena...a za novi hardver se obratite deda mrazu :type:
btw. ako preterate sa picem nocas, pijte sto vise vode pre spavanja, bice vam lakse ujutru ;)

Prilozi

• dedamraz.jpg
    dedamraz.jpg
    43.6 KB · Pregleda: 88
Vrh Dno