emaniac
Slavan
- Učlanjen(a)
- 30.01.2005
- Poena
- 379
Nove ideje, novi modovi...kako sam i obecao nekima da cu da zavrsim do nove godine.
Na zalost, nisam stigao sve sto sam zamislio - boles' me sprecila.
Prednju masku i deo el. instalacija nisam ni zapoceo, tako da mod nije zavrsen kompletno.
Pored toga ostaje i rear exhaust za koji sam samo napravio otvor.
Novi detalji su hdd kavez from scratch, kabliranje, rear exhaust, slave psu i naravno colors.
2nd psu napaja neonke i AG II i preko njega sve ventilatore. Nalazi se iza fdd kaveza, na poslednjim slikama
moze da se vidi delimicno. Deklarisana snaga mu je oko 50W.
Posto je vga sa fabrickim pasivnim hladjenjem, ostavio sam je neizmenjenu za nastavak
akcije. U planu je adaptacija mog predhodnog vga moda (hladjenje GS-a).
Hdd kavez sam tako smislio da sam siguran da moze da absorbuje vibracije koliko god moze diskova da stane u njega i bilo kakvih.
Ovo je delimican picture worklog, sta vas zanima, pitajte...
:wave:
Na zalost, nisam stigao sve sto sam zamislio - boles' me sprecila.
Prednju masku i deo el. instalacija nisam ni zapoceo, tako da mod nije zavrsen kompletno.
Pored toga ostaje i rear exhaust za koji sam samo napravio otvor.
Novi detalji su hdd kavez from scratch, kabliranje, rear exhaust, slave psu i naravno colors.
2nd psu napaja neonke i AG II i preko njega sve ventilatore. Nalazi se iza fdd kaveza, na poslednjim slikama
moze da se vidi delimicno. Deklarisana snaga mu je oko 50W.
Posto je vga sa fabrickim pasivnim hladjenjem, ostavio sam je neizmenjenu za nastavak
akcije. U planu je adaptacija mog predhodnog vga moda (hladjenje GS-a).
Hdd kavez sam tako smislio da sam siguran da moze da absorbuje vibracije koliko god moze diskova da stane u njega i bilo kakvih.
Ovo je delimican picture worklog, sta vas zanima, pitajte...
:wave:
Prilozi
Poslednja izmena: