Šta je novo?

!!! SRECNA NOVA 2007-a GODINA !!!

Preduhitri me; i ja hteo da dignem temu :D No i ja zelim svima sretnu i uspesnu novu godinu, puno srece zdravlja i novog hardvera. Space zelim ti da nadjes odgovarajuci steping u ovoj godini :d , Misko i Dekara jos bolji rezultati, Stevs da predjes na E50, Brutalls da kupis novi kompjuter, Raksa da doktoriras PES 6, Anubis da ti Hansija udvostruci platu, da neimenujem one koji imaju bad pixele na monitoru i pisu im pesme, zelim im da su to ustvari subpixeli i da se samooprave (kao i to da napisu neki album za grand), Haludza da ti proglase kompjuter za najjaci na svetu, Dark Side da sto pre naprave Call Cheater i ostale programe koji su ti neophodni uz 3 verziju symbiana, Frostonja da nabavis LCD od bar 42 da ti lepo ide uz xbox 360, Filepenko da provodimo vise sati na doti a manje u radu, max da predjes 15000 postova, Djolez ta trgovina nastavi da cveta....da nenabrajam dalje SRETNA VAM SVIMA NOVA 2007.

e fala ti ;) i jasvima zhelim sve naj naj naj

I ja zelim svima vama SRETNU NOVU GODINU, SRECNE PRAZNIKE i sve najbolje!
santaafrodx6.gif

Poslednja izmena:
Svim clanovima i gostima foruma srecna nova godina.Clanovima zelim DirectX 10 kartice i neki dual core.Sve da bude vista ready:D

sve najbolje...Srecna Nova

i naravno mnogo golih zena ...hihihihihih

sracna svima 2007

Sve najbolje, puno zdravlja sreće i uspeha u novoj 2007.

Srecna nova i ostali praznici!

sretna nova svima, mnogo lepog novog hardvera i puno para za kupovinu! :)

poseban pozdrav benchmark "rukovodstvu", samo nastavite, svake godine je sve bolje!

Hehe, srecna Nova godina svima, puno srece i para, ostalo ce doci samo :D

Sretna Nova Godina svima :)

Lepo se provedite za docek ;) :)

Srećna Nova Godina svima! Želim svima DX10 kartice ;).

Srećna Nova Godina svima! Posto su neki vec pozeleli DX10 kartice i Core 2 ja cu onda samo da dodam 4 Gb memorije i 7,2 Tb podataka.

ma imali svi vi redovnu i zdravu stolicu.....a za ostalo ćemo lako ;)

srećna nova godina svima......

HNY 2 all :D

Zelim svima nove kompove koji ce bar da guraju Crysis na High-Ultra High ;)
SRECNA SVIMA NOVA 1111101011 GODINA :party:

Srecna Nova 2007. Zelim vam puno zdravlja i para.

I da,,, zelim vam svima 1. ZDRAVLJA 2. svega ostalog sto vam treba
Da ne provedete ovu NY kao ja sa dlakom obmotanom oko repne kosti!

Sve najbolje u 2007!!!

Poslednja izmena od urednika:
Zelim svima nove kompove koji ce bar da guraju Crysis na High-Ultra High ;)
SRECNA SVIMA NOVA 1111101011 GODINA :party:

11111010111 tj fali ti jedna jedinica da bi binarni kod bio dobar.... Tj 2007 u decimalnom zapisu :)

Poz

I da svima najsrecnija nova godina.... Zelim vam extra provod sutra uvece.... Toliko dobar da zaboravite da je izasao 8800GTX i da uz to nemate C2D u masini jos uvek :) :D

Срећна нова година свим члановима,на првом месту бих пожелео срећу свима,јер кад имаш среће имаш и здравља и пара у љубави...Пуно новог (већ је неко рекао)Vista ready хардвера сваком бих пожелео 8800гтикс:DМишку и Декари бих пожелео још пуно WR и да више добију тај ВИП статус на форуму.

Sretna nova godina to all, sve sto zelite sami sebi zelim i ja vama a i meni neke zelje da se ostvare. :D

Srecni praznici i nemojte sve pare da spucate u novi hardver u narednoj godini :)

Pridruzujem se cestitkama. Nadam se da ce se u novoj godini neke stvari pokrenuti sa mrtve tacke a tu pre svega mislim na bolji standard koji bi nam omogucio da uzivamo u blagodetima visoke tehnologije zatim posao za obrazovane ljude kao i manje kriminala i korupcije. Znam da moje zelje spadaju u domen naucne fantastike ali moramo ponekad biti i optimisti :party:

I od mene sve najbolje u novoj godini, neka bude mlogo slavlja i sreće, da svi budemo vredni, ostalo će doći po automatizmu :) .

Pozdrav, drugari, i lepo se provedite za doček :) !!

Srecni praznici i nemojte sve pare da spucate u novi hardver u narednoj godini :)

Slazem se, nije sve u hardveru.

Sve najlepse i mnogo uspeha u Novoj godini ida nam se one zelje za koje zivimo pocu ostvarivati i da konacno mozemo sebi prijustiti neke sitne stvarcice.

COVEK SE TREBA ZADOVOLJAVATI SITNIM ZADOVOLJSTVIMA!!!!!
(naravno da nije pravilo, ali se lepse zivi sa ovom recenicom)

Aj pa ziveli :bottle:

a da :S:

Nazad
Vrh Dno