Ovo sto si izjavio je najobicnija glupost... ali dobro, ne zelim da budem ostar ili da vredjam, pa cu samo reci - nemoj tako da generalizujes.nForce2 chipset generalno nece da radi dobro u dual channel modu...
Ovo sto si izjavio je najobicnija glupost... ali dobro, ne zelim da budem ostar ili da vredjam, pa cu samo reci - nemoj tako da generalizujes.
Mozda... ali nikada ne bih izrekao ono sto si tiNaletao sam na internetu na price ljudi da se desava da nF2 ima problema sa dual channelom i da ima konflikte sa Kingston RAMima. E sad, koliko to tacno vazi za sve nF2 chipsetove, ne bih znao, ali imam primer dva nF2 chipseta kod mene i kod mog ortaka. Pogresio sam sto sam generalizovao, ali se bojim da uzmem neki drugi nF2 chipset pa da se desi opet isto. Doduse, doci ce ortak kod mene sa PQI memorijom pa cemo probati sa njom. Veruj mi, da imas probleme kakve ja imam, zapitao bi se![]()
Naletao sam na internetu na price ljudi da se desava da nF2 ima problema sa dual channelom i da ima konflikte sa Kingston RAMima. E sad, koliko to tacno vazi za sve nF2 chipsetove, ne bih znao, ali imam primer dva nF2 chipseta kod mene i kod mog ortaka. Pogresio sam sto sam generalizovao, ali se bojim da uzmem neki drugi nF2 chipset pa da se desi opet isto. Doduse, doci ce ortak kod mene sa PQI memorijom pa cemo probati sa njom. Veruj mi, da imas probleme kakve ja imam, zapitao bi se![]()
meni su u dual chanel na NF7 radili pqi i josh neka chudna memorija totalno normalno. OSim toga premali je dobitak od dual ddr da bi se oko toga njakaozameni ta dva 512 za jedan 1gb i batali sve
![]()
Ja imam najbolje iskustvo sa nForce 2-ojkom, 8rda3+ i svakakvo djubre od memorije u dual channel modu bez ikakvih problema. Ta ploca nije kod mene vec dugo ali i dan danas radi bez greske.
a jel zna neko da mi objasni sto i meni S&M izbacuje gomilu gresaka za memory testing, memorija stoji u DC, i to bas PQI , a nijedan drugi program ne prijavljuje greske, niti imam ikakve problem u svakodnevnom radu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari