bojilica
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 30.01.2015
- Poruke
- 2,075
- Poena
- 195
Ja nemam opciju express lonca jer tad nije bilo mnogo izbora na tržištu. U suštini stvari koje se prvo dinstaju pa onda kuvaju odradim na fry. Kad se pokrene program, ubacim ulje, sam će pištati kad se ulje zagreje. Tu dinstam pa kuvam na istom programu. Pasulj kuvam na custom 100c 3h a slow cook nije npr za pasulj već je za sarmice, punjene paprike isl. Pasulj ne ispusti svoje brašno kad je na slow cook. Ništa od hrane ne zapržavam i sve ispadne ekstra.
Pirinač mi je npr iskipeo 100x i ja vise ne znam koja je količina maksimalna za moj kuker plus sto mora da se dodaje tečnost u pirinač tokom kuvanja.
Mora svaki uređaj da se isprobava jer je na netu teško naći recepte a posebno što Ameri ne spremaju istu hranu kao i mi. Isto kao i za air fryer, svi živi spremaju zamrznuti krompir za 20min a za običan krompir treba 40+. Verujem da smo se svi zeznuli za krompir kad smo prvi put spremali.
Pirinač mi je npr iskipeo 100x i ja vise ne znam koja je količina maksimalna za moj kuker plus sto mora da se dodaje tečnost u pirinač tokom kuvanja.
Mora svaki uređaj da se isprobava jer je na netu teško naći recepte a posebno što Ameri ne spremaju istu hranu kao i mi. Isto kao i za air fryer, svi živi spremaju zamrznuti krompir za 20min a za običan krompir treba 40+. Verujem da smo se svi zeznuli za krompir kad smo prvi put spremali.