Ne uspevam da se ulogujem u app, do se u onu sa PS uloguje odmah bez problema. Brisao radio sam clean uninstall. ima li neka drugga verzija mozda?Custom mi fit aplikacija.
Samo uključite ovo što sam označio.
https://www.dropbox.com/s/w7xshb2nxfujfi5/Mi Fit 4.0.11 - All in One v2.apk?dl=0
Jeste, ekran su bas unapredili, malo mi se cini samo sa je vibracija slabija ili sam ja zaboravio kako je na mb3. Ja sam svoj pazario za 19 dolara i prosao bez carine i pdv-a
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Meni ne stizu notifikacije sa Vibera(kojeg najvise i kosristim), sa drugih aplikacija stizu. Kakva je situacija kod vas?
+1 do ovoga je, ja jutros probao, i viber notifikacije proradile.Jesi li iskljucio opciju u viber app da se ekran pali prilikom nove poruke?
Ima onaj termin.. "Spavao sam kao zaklan" [emoji15]Imas li i nesto light sleep-a? Ili samo deep?
Baš si me nasmejao, kod odraslih deep sleep je 13-23% ukupnog vremena spavanja.Slabo vam to, bez 6h (deep sleep) ne računam da sam se naspaVao kvalitetno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari